Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

SPOT

Változások az infós programozásoktatásban

Az a probléma, hogy az oktatók és a HK közti együttműködés nem mindig a legfényesebb, nagyon sokszor történik olyan, hogy egy kisebb oktatói csoportban felmerül egy tantárgyreform-ötlet, és ezt megpróbálják a HK mellett elvinni, a HK-t nem vonják be.

Bemutatkozik a szaunakör

"Háromszor érdemes bemenni a szaunahelységbe."

Impresszum

Kalap

Fúj a szél.

Néhány gondolat a modulrendszerről

Kockafej rulez, jól

Előfeladatok

10 éves a vírus

"És ekkor tényleg megmozdult valami."

Tudjátok meg

Vers

E!

A Műegyetemi Sajtóklub adott alkalmat a BME két nagy kari lapjának egymásra találására. Már kezdettől fogva látszott, hogy a két társaság könnyen megtalálja a közös hangot mind egy-egy korsó sör mellett beszélgetve, mind a Vizsgatemetőben/Olds-ban mulatva.

A Digitális Fogaskerék a gépész- és villanykarosok közös lapszáma. 1986-ban jelent már meg közös számunk Kézfogás néven, de nem akartuk, hogy a lapot esetleg tévesen humanista vagy homoszexuális témájúnak nézzék, ezért más nevet választottunk. Végül ez a név nyerte el legtöbbek tetszését, megelőzve a Számítógépész-t és egyéb névjavaslatokat.

A szerkesztéskor alapelvünk volt, hogy ez az újság ne hasonlítson se az Impulzusra, se a KÁTÉ-ra - próbáltunk egy teljesen független design-t kitalálni.

Reméljük tetszeni fog közös számunk, melyhez jó szórakozást kívánunk:

Gyenes Tamás
Szekeres Zoltán
főszerkesztők sk.