Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

És mi van, ha tűz van, babám?

Ösztöndíjtábla

Ivan Bush & Tibor Clinton

Felsőoktatási Tankönyv- és Szakkönyvvásár

Neptun

Néhány plusz szolgáltatást is fog nyújtani a Neptun (megtudhatod, hogy milyen díjakat – pl. IV-díj – kell fizetned, és kérésre néhány eseményről – pl. teremváltozás – e-mailben értesít), illetve a gyakori támadások miatt tűzfal mögé kerülnek a szerverek.

Tájékoztató az I. éves villamosmérnök hallgatók között végzett felmérésről

Hekk II.

"...essen most szó a védekezés lehetőségeiről is."

Diákközpont Hírek

Sportverseny - Hírvadászok kerestetnek!

A Schönherz Kollégium programjai

Változás

E!

A Műegyetemi Sajtóklub adott alkalmat a BME két nagy kari lapjának egymásra találására. Már kezdettől fogva látszott, hogy a két társaság könnyen megtalálja a közös hangot mind egy-egy korsó sör mellett beszélgetve, mind a Vizsgatemetőben/Olds-ban mulatva.

A Digitális Fogaskerék a gépész- és villanykarosok közös lapszáma. 1986-ban jelent már meg közös számunk Kézfogás néven, de nem akartuk, hogy a lapot esetleg tévesen humanista vagy homoszexuális témájúnak nézzék, ezért más nevet választottunk. Végül ez a név nyerte el legtöbbek tetszését, megelőzve a Számítógépész-t és egyéb névjavaslatokat.

A szerkesztéskor alapelvünk volt, hogy ez az újság ne hasonlítson se az Impulzusra, se a KÁTÉ-ra - próbáltunk egy teljesen független design-t kitalálni.

Reméljük tetszeni fog közös számunk, melyhez jó szórakozást kívánunk:

Gyenes Tamás
Szekeres Zoltán
főszerkesztők sk.