Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Somogyi Erzsébet (Rzsó), III. Info.

Tréffy Répi

Tárgylehúzás

Schreiner Csaba (edward)

Címlapsztori

Impresszum

Tudni kell menedzserangolul

Szakkollégiumok találkozója – Tőserdő 2003.

Nem egyszerű megfogni, hogy mi a közös ezekben a közösségekben, amelyek ilyen sokféle szakterületről érkeztek. A szakkollégium fogalmának definiálása szinte örök téma a szervezetek között, ebben a tekintetben egy alapkő a közel tíz éve lefektetett szakkollégiumi charta.

Egy felmérés tanulságai

Milyen állást szeretne egy infós?

VBK – A laza kör

E!

A Műegyetemi Sajtóklub adott alkalmat a BME két nagy kari lapjának egymásra találására. Már kezdettől fogva látszott, hogy a két társaság könnyen megtalálja a közös hangot mind egy-egy korsó sör mellett beszélgetve, mind a Vizsgatemetőben/Olds-ban mulatva.

A Digitális Fogaskerék a gépész- és villanykarosok közös lapszáma. 1986-ban jelent már meg közös számunk Kézfogás néven, de nem akartuk, hogy a lapot esetleg tévesen humanista vagy homoszexuális témájúnak nézzék, ezért más nevet választottunk. Végül ez a név nyerte el legtöbbek tetszését, megelőzve a Számítógépész-t és egyéb névjavaslatokat.

A szerkesztéskor alapelvünk volt, hogy ez az újság ne hasonlítson se az Impulzusra, se a KÁTÉ-ra - próbáltunk egy teljesen független design-t kitalálni.

Reméljük tetszeni fog közös számunk, melyhez jó szórakozást kívánunk:

Gyenes Tamás
Szekeres Zoltán
főszerkesztők sk.