Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Az Informatika épület története

"Valamit be kellett rakni a gödörbe..."

McQpa

Minőség a kezdetektől

Bevezető

Interjú Kokas Zsolttal

Egy villanykarosnak regénye jelenik meg. Egy ismerősnek kiadják a könyvét. Egy szerkesztőségi tag írása jelenik meg többezres példányszámban. Ezekből az okokból már egy is elég ahhoz, hogy interjú készüljön az illetővel.

Egy kis filozófia

Ösztöndíjtábla az 2002/2003 őszi félévre

Egyetemes álom

"...kísért a BME, még mindig álmodom róla."

Szakmai tevékenységek a Szakkollégiumban

Most a szakkollégium egyik fő irányvonalát, a tanulmányi területet mutatjuk be.

Villamos Elosztó

Kínai akcióművészet

Jackie Chan: Az egyetlen színész, aki Jet Livel összemérhető, egyenesen a pekingi operából. Zseniális mozgásművészete van, de szerintem elpoénkodja a filmjeit, különösen az utóbbi tíz évet.

Vörös Kakas

A Vörös Kakas Fogadó a Ház kulturális rendezvényei között a ráérős-beszélgetős stílust képviseli. A vasárnap este a fogadóba látogatók – esetenként hangulatos élőzene mellett – beszélhetik ki az elmúlt hét eseményeit, s közben fogyaszthatnak kínálatunkból: a jól ismert melegszendvicsekből, forralt borból, vagy éppen széles italválasztékunkból. A vendégek kedvében járva nagyjából minden második alkalommal egy tagunk elkészíti valamely specialitását mindenki nagy megelégedésére. Bárki is tévedjen le hozzánk vasárnap este, mindig találhat egy ismerős arcot, akivel ebben a kellemes környezetben elbeszélgethet.