Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kari hallgatói képviselőink

Majzik Róbert (Mc)

A Schönherz története

1976-ban a Budapesti Hilton elkészültével, még a szálloda átadása előtt a Schönherz Kollégiumnak ki kellett üríteni a vári épület Hilton felé eső szárnyát.

Önköltséges kollégiumi árak

Cím nélkül

Intejú Kónya Ilona tanárnővel

Tóth András (Tata), III. Info.

Hogyan is megy a szakiránybesorolás...

Privát szféra

Vörös Kakas

Tóth Gábor (Döme), IV. Vill.

Jelenleg a Schönherz Zoltán Szakkollégium aktív tagja vagyok, ahol számottevő szervezői tapasztalatra tettem szert eddig. A HK közelébe a szociális támogatás átvétele és elbírálása során kerültem, többen emlékezhettek is rám a mostani ügyeleti alkalmakról. Ügyeleti idő után a kérvények elbírálásában és feldolgozásában is segítettem. Először azért mentem le, hogy rámutassak a rendszer hibáira, és hogy megmutassam, mit kellene másképpen csinálni. A konkrét munkavégzés során rájöttem, hogy ez eléggé összetett probléma, de több apróbb lépéssel hosszabb távon javítani lehet rajta, ez a hallgatók szempontjából javulást eredményezne. Bár felesleges frázisokba sem szeretnék bocsátkozni, mivel az egyetemi szabályzatok elég szigorúan meghatározzák a pénz kiosztásának kereteit, tehát ugrásszerű változásra senki ne számítson (milliomos sajnos nem lesz senkiből az egyetemi pénzekből J).

A jövőben szeretnék mélyebben megismerkedni a minket érintő pénzügyek rendszerével, és ahol lehet, kijavítani a felmerülő hibákat.

E-mail: tg133@hszk.bme.hu