Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Tudni kell... Blues szöveget írni

Ügyelni kell arra, hogy nyelvtani szabályokat ne nagyon tartsunk be, mert rögtön kibukna, hogy fehérember írta!

Tudni illene...

"...mostanában nem menő."

Dirac-delta

"...előbbre nem fogsz jutni"

PC-dömping

XXVIII. Schönherz Qpa

"Mindenkinek itt a helye..."

Lövészet a BME-n

Kreditrendszer rulez

"Remek."

Gyűjtés

Az ösztöndíj változása tavaly óta a Villanykaron

Legjobban a 4,37-et teljesítők jártak, viszont a legdühösebbek a a 4,36-ot elért tanulók lehetnek.

Szakmai műhely

Szakmai dolgokon kívül volt sok közös kajálás (szalonna, bogrács, szintvacsi), valamint volt egy hosszabb kirandulás Szlovákiába.

BME gyüjtőszámlára való befizetés

Ahhoz, hogy a Neptun/Pénzügyben át tudd utalni az egyetemnek az esetleges fizetnivalókat (különeljárási díj, IV-díj, késedelmi díj...), az kell, hogy a saját egyéni gyűjtőszámládon rendekezz a megfelelő pénzösszeggel. Hogyan lehet pénzt utalni erre a számlára?

Készpénz-befizetéssel. Ha van számlád az Erste Banknál, amit a Műegyetemi fiókban nyitottál, akkor odamehetsz és csekken befizetheted az összeget. A bankfiók saját ügyfeleinek speciális szolgáltatásként biztosítja, hogy nyilvántartja a törzsszámukat és készpénzes befizetéskor továbbítja mind a bankszámlaszámot, mind a törzsszámot. Nem ajánlott készpénz-befizetéssel próbálkozni más fiókból vagy más banktól, mert ebben az esetben elég nagy az elkeveredés veszélye (ha pontatlanul töltöd ki vagy rosszul továbbítják az adatokat a postai befizetések meg egyébként is mindig elakadnak).

Banki átutalással. Ezt megteheted személyesen vagy a TeleBankon keresztül (régebben ezt a bank automatáin keresztül is megtehettük, most már erre sajnos nincs lehetőség). A procedúra a tapasztalatok szerint az Erste Bankon belül kb. 2-3 napig, OTP számláról 5-7 napig tart.

Az átutalásnál, készpénzes befizetésnél fontos:

Címzett/Számlatulajdonos neve: BME gyűjtőszámla

Számlaszáma: 11638001-09003150-38000005

(A http://www.sch.bme.hu/hk/aktualis/gyszl.html címen is meg tudod nézni.)

Közlemények rovat (nagyon fontos, hogy ezt pontosan töltsd ki!): Neved, Tsz. A Tsz. itt a te régi törzsszámodat jelenti (ez szerepel a Neptunban a "Tanulmányok" lapon).