Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

VBK

"Új kör alakult a kollégiumban..."

Helyzetjelentés a beléptetőrendszerről

Ebben a félévben érkezett el az idő, hogy a beléptetőrendszer élesben is bemutatkozzon. Ez persze nem sikerült zökkenőmentesen, felmerült néhány probléma. Az egyik az volt, hogy az emlegetett szerkezet memóriáját egy kicsit alulméretezték, a másik pedig, hogy a portához legközelebbi ajtó zárszerkezete eltörött, így ott egyelőre szabadon közlekedhet mindenki.

A Kertész Kutyája

Vers egy szuszra...

Tudniillik tudni illik...

"Mai témánk a társas élet..."

Szakválasztás

Kívül az időn

Fél hat, felkelek, felcsatolnám a karórám – és nem működik.

A XXIX. Schönherz QPA további programjai

Vedd fel a versenyt, Pöcsös!

Adagio

Schönherz DSK hírek

Ha pedig már tudsz szörfözni, akkor egész augusztusban bármikor igénybe veheted a Lóránt István Szörfklub deszkáinak valamelyikét, ha lelátogatsz a Balatonlellei egyetemi táborba.

Ha nem szereted a napfényt, az állandó forróságot, a víz idegesítő csobogását, és úgy döntesz, hogy a Schönherz kollégiumban töltöd a nyarat, vagy egyszerűen csak be akarod robbantani az izmaidat, mielőtt kimennél a strandra, a kollégium body-terme a félév folyamán megszokott feltételekkel a nyáron is folyamatosan használható lesz.

Ha pedig valami kirándulást, vagy nyaralást már frankón leszerveztél, csak még nincs hol aludnod, keresd fel a nyári sportszertárosokat (pontos fellelhetőségüket megtudhatod majd a júliusi plakátokról), és válassz a rengeteg hálózsák és sátor közül.

Ja, és nyáron is a sok hűsítő sör mellett azért:

Sportoljatok, csá!