Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rövid hírek Házunk tájáról

A másodsíkú zenei interjú, és ami mögötte van

Kiküldött tudósítók jelentése Karlsruhéból

Zengő

Nem álltak mindig tornyok a hegycsúcsokon. Régen még a hegységek legmagasabb csúcsaira is föl lehetett jutni. Kilátót építettek oda, hogy onnan gyönyörködjenek a tájban az emberek.

Tudniillik tudni illik...

"Mostani témánk: a találkozás és minden, ami ezzel kapcsolatos"

IEEE Etikai Kódex

Tíz éves a BEST

Musicmania – Ghymes

A zenekar összesen vagy negyvenféle hangszert szólaltat meg mesteri módon.

"Szabadságra mentem STOP"

Nyomdatörténeti barangolások – második rész

A négy fő szín a Cián, vagy Kék (Cyan), a Bíbor, vagy Ciklámen (Magenta), a Sárga (Yellow) és a Fekete (blacK), azaz CMYK.

Schönherz DSK hírek

Ha pedig már tudsz szörfözni, akkor egész augusztusban bármikor igénybe veheted a Lóránt István Szörfklub deszkáinak valamelyikét, ha lelátogatsz a Balatonlellei egyetemi táborba.

Ha nem szereted a napfényt, az állandó forróságot, a víz idegesítő csobogását, és úgy döntesz, hogy a Schönherz kollégiumban töltöd a nyarat, vagy egyszerűen csak be akarod robbantani az izmaidat, mielőtt kimennél a strandra, a kollégium body-terme a félév folyamán megszokott feltételekkel a nyáron is folyamatosan használható lesz.

Ha pedig valami kirándulást, vagy nyaralást már frankón leszerveztél, csak még nincs hol aludnod, keresd fel a nyári sportszertárosokat (pontos fellelhetőségüket megtudhatod majd a júliusi plakátokról), és válassz a rengeteg hálózsák és sátor közül.

Ja, és nyáron is a sok hűsítő sör mellett azért:

Sportoljatok, csá!