Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Barcelona-Dakar

OD

"Kimegyünk vagy kikészítjük?"

Éljen május elseje!

A nemzetközi szocialista munkásmozgalom ekkor még nem volt egységes, hol tüntetésre, hol felvonulásra, hol majálisra került sor.

Piszkos anyagiak

Só, ami só: ennek a sónak más az íze!

Téridő

"Nagyon sokáig semmi sem volt."

Japán, egy első benyomás

A méretek érzékeltetésére néhány adat: a vonalon csúcsidőben 2-3 percenként követik egymást a dugig tömött szerelvények, melyek egyenként is persze hosszabbak a pesti metrónál, a vonalon 29 megálló van, egymástól átlag 10-15 perc tempós sétányira, a nem túl lassú és egyébként halál pontosan közlekedő vonatoknak kb. 50 perc megtenni egy kört.

Mikulás-kupa

Az EHK veri a Fideszt?

Déjà vu

"Belebámultam a sötétségbe, mely magába szívott mindent..."

Vajda Milán

Majoros Zoltán (Pufi), III. Vill.

A Hallgatói Képviselettel már első év elején kezdtem ismerkedni. Ülésre jártam, füleltem, figyeltem, hogy mi hogyan működik.

A tavalyi HK-választáson el is indultam, de voltak nálam több szavazatot kapó emberkék és így csak pótképviselői státuszban szerepeltem a listán.

De ez nem akadályozott meg abban, hogy addigi munkámat tovább folytassam és még jobban megismerjem és belefolyjak a testület munkájába.

A HK-sok munkáját könnyítettem meg az operatív teendők egy részének elvégzésével. A Kari Diákjóléti Bizottságnak még mindig tagja vagyok és munkáját az idén is segítettem a szociális támogatás elbírálásban és ösztöndíjtábla alkotásában.

Továbbá a teendőim közé sorolható még a PR csoport, a Tanulmányi Csoport és a Technikai Csoport teendőiben való részvállalás is.

Ezért szeretném, ha megtisztelnétek szavazatotokkal, hogy idén hivatalos státuszban képviselhessem a hallgatók érdekeit.

E-mail cím: pufi@sch.bme.hu