Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Új Vári Jazzklub

American Beauty

Zsíros margarin

SZJA

A Napsugár Játéka

Gyorsan összekészülődtem, felöltöztem, s mire megállt a vonat, épp odaértem az ajtóhoz. Felnéztem az égre, mely még mindig csodálatosan ragyogott, a felhőkön táncot járt a megannyi napsugár, és éreztem: mégiscsak szép az élet, még akkor is, ha holnap vizsgám lesz...

Egyetemi nagyszótár

Törölve, tandíjat befizette, szigorlat, kollokvium, nem tetszik az arca stb.

"...veled van tele a SPOT-fal"

Sztriptíz (test)közelből

Villamos Elosztó

2001. március 21-22.

Impresszum

Majoros Zoltán (Pufi), III. Vill.

A Hallgatói Képviselettel már első év elején kezdtem ismerkedni. Ülésre jártam, füleltem, figyeltem, hogy mi hogyan működik.

A tavalyi HK-választáson el is indultam, de voltak nálam több szavazatot kapó emberkék és így csak pótképviselői státuszban szerepeltem a listán.

De ez nem akadályozott meg abban, hogy addigi munkámat tovább folytassam és még jobban megismerjem és belefolyjak a testület munkájába.

A HK-sok munkáját könnyítettem meg az operatív teendők egy részének elvégzésével. A Kari Diákjóléti Bizottságnak még mindig tagja vagyok és munkáját az idén is segítettem a szociális támogatás elbírálásban és ösztöndíjtábla alkotásában.

Továbbá a teendőim közé sorolható még a PR csoport, a Tanulmányi Csoport és a Technikai Csoport teendőiben való részvállalás is.

Ezért szeretném, ha megtisztelnétek szavazatotokkal, hogy idén hivatalos státuszban képviselhessem a hallgatók érdekeit.

E-mail cím: pufi@sch.bme.hu