Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Három hét múlva végünk??

KSzK

A másodsíkú zenei interjú, és ami mögötte van

Error

"...hülyeséget írunk le"

Villanykari Szakestélyek

A Műegyetemen pár évvel ezelőtt kezdtek szakesteket tartani. A Közlekedésmérnöki Kar hallgatóinak egy lelkes csapata vállalta fel az úttörő szerepet, de hamarosan a többi karon is kezdett meghonosodni a diákéletnek ez az üde színfoltja.

EHK-tükör

Együttműködve a KTH leendő vezetőségével, az EHK koordinálásában a karok bevonásával elkezdődött a hallgatók felvilágosításához szükséges előkészítő munka, hogy minden információhoz hozzájussatok még időben. Ezt egyelőre jelentősen akadályozza, hogy nincsenek még készen az Ügyrendek.

És mi van, ha tűz van, babám?

Ismét itt az idő, válasszatok!

Fontos tehát, hogy a Hallgatói Képviselet időben, és megfelelően fel tudjon állni, meg tudja kezdeni működését. Fontos, hogy ebből ti is kivegyétek a magatok részét, azaz gyertek el szavazni, döntsetek arról, hogy ki harcolhat majd egy évig értetek.

Gépészkari kollégiumi felvétel és szociális támogatás

A GYSEV legújabb sikerei

Kíváncsi vagyok a jövőképükre, vajon szerepel-e benne, hogy az utasszolgáltatás fenntartása, fejlesztése?

A harmincadik parancsolat: Csillagtúra

Bizony, már a 30. Csillagtúránál járunk! Idén a Butabi Gájz vállalta fel a nemes feladatot, hogy megrendezze egyik legrégebbi hagyományunkat; azt hiszem, a szervezésre nem lehet panasz, de ne siessünk ennyire előre!

Az első meglepő élményünk a rézfúvós banda felvonultatása volt, minden egyes csapatot ők fogadtak a megfelelő indulókkal. Sajnos a pálinka-útravalók valahogy elmaradtak, egyes tehénkék mindenesetre így is jól érezték magukat... Az egész túrára jellemző volt a bulihangulat (érdekes módon), legtöbben nem a feladatokra koncentráltak – amelyek viszont cseppet sem voltak szokványosnak nevezhetőek, éppenséggel ez a legnehezebb feladat a szervezők számára: valami újat mutatni. Szóval volt haiku*-írás, film-pantomim, totók, műveltségi teszt. Qpához hasonlóan jó eredményt csak a sok főből álló csapatok tudtak elérni (meg akik nem voltak matt részegek). Az egyik állomáson de profundis merült fel a probléma: az amatőr rádiós kérdéseket elfelejtették átadni az illetékeseknek; ennél nagyobb hibát azonban nem tudott találni e sorok írója. Arra azért figyelhettek volna a fiúk, hogy a repcsi ne csak a fák közé szórja a nyeremény-kuponokat (mellesleg ez volt talán a leglátványosabb momentum aznap).

Miután mind a huszonvalahány csapat betántorgott a Nagyrétre, megkezdődhetett a 2. felvonás: vacsi és koncert (utóbbiról lásd keretes írásunkat). Amit ki lehet külön emelni, az az esélykiegyenlítős malomjáték: undorító HP elfogyasztása minden egyes levett figura után. Néhányan csak a kibiceléstől rosszul lettek. :) Akik túlélték az estét, azok meghallgathatták Jeges Ernő performance-ét, türelmetlenebbek "aki nem bírja, ne igyon", illetve "eredményhirdetést!!!" skandáltak; végül erre is sor került. Aztán persze jött az ünneplés, örvendés, ahogy kell.

Soha rosszabbat!

Jani,
Pussziket brancs

* A haiku egy kötött szótagszámú japán versforma, akit érdekel, az Index fórumon talál róla topic-ot.