Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

FeCat

Vas, halál, cserebogár

Chilis kakaó

Impresszum

Információtechnológiai forradalom

Beszámoló az Impulzus elmúlt éves tevékenységéről

Mindegyik testülettel jónak értékelném a kapcsolatunkat. Meghívásunkra a Kémlelő szerkesztősége (vegyészkari lap) egy vacsorára meglátogatott minket, a nyári táborunkban pedig, az építészekkel tartottunk egy közös szalonnasütést. Jelenleg az ÁVF-fel építgetjük kapcsolatainkat.

Választás

avagy egy párt története (egyelőre) három felvonásban

Meghívó

Velencei karnevál

Tichy-Rács Bence, III. Vill.

Kéthetes nyári szakmai programok Európában – ingyen!

A harmincadik parancsolat: Csillagtúra

Bizony, már a 30. Csillagtúránál járunk! Idén a Butabi Gájz vállalta fel a nemes feladatot, hogy megrendezze egyik legrégebbi hagyományunkat; azt hiszem, a szervezésre nem lehet panasz, de ne siessünk ennyire előre!

Az első meglepő élményünk a rézfúvós banda felvonultatása volt, minden egyes csapatot ők fogadtak a megfelelő indulókkal. Sajnos a pálinka-útravalók valahogy elmaradtak, egyes tehénkék mindenesetre így is jól érezték magukat... Az egész túrára jellemző volt a bulihangulat (érdekes módon), legtöbben nem a feladatokra koncentráltak – amelyek viszont cseppet sem voltak szokványosnak nevezhetőek, éppenséggel ez a legnehezebb feladat a szervezők számára: valami újat mutatni. Szóval volt haiku*-írás, film-pantomim, totók, műveltségi teszt. Qpához hasonlóan jó eredményt csak a sok főből álló csapatok tudtak elérni (meg akik nem voltak matt részegek). Az egyik állomáson de profundis merült fel a probléma: az amatőr rádiós kérdéseket elfelejtették átadni az illetékeseknek; ennél nagyobb hibát azonban nem tudott találni e sorok írója. Arra azért figyelhettek volna a fiúk, hogy a repcsi ne csak a fák közé szórja a nyeremény-kuponokat (mellesleg ez volt talán a leglátványosabb momentum aznap).

Miután mind a huszonvalahány csapat betántorgott a Nagyrétre, megkezdődhetett a 2. felvonás: vacsi és koncert (utóbbiról lásd keretes írásunkat). Amit ki lehet külön emelni, az az esélykiegyenlítős malomjáték: undorító HP elfogyasztása minden egyes levett figura után. Néhányan csak a kibiceléstől rosszul lettek. :) Akik túlélték az estét, azok meghallgathatták Jeges Ernő performance-ét, türelmetlenebbek "aki nem bírja, ne igyon", illetve "eredményhirdetést!!!" skandáltak; végül erre is sor került. Aztán persze jött az ünneplés, örvendés, ahogy kell.

Soha rosszabbat!

Jani,
Pussziket brancs

* A haiku egy kötött szótagszámú japán versforma, akit érdekel, az Index fórumon talál róla topic-ot.