Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Gólyatábor

Voltam, láttam, visszamennék

Fórum az R-klubban

Programozás 24 órán át

A csapatoknak először is egy előválogató versenyen kell helyt állniuk, amelyet teljes egészében az Interneten bonyolítanak le. Csak a legjobbak kerülhetnek be a döntőbe.

Monolit Integrált Áramkörök

Király Dénes (Dezső)

MAVE

35. Magyar Filmszemle

Amelyik film üzleti szempontból indítja el és zárja le önmagát, azzal nem tudunk mit kezdeni. Nekünk az a dolgunk, hogy olyan filmeket találjunk, ahol művészi értékekről tudnánk beszélni.

EHK-tükör

Four Hungarian men went to Italy

Útmutató "karriertanácsok pályakezdő diplomásoknak"

A cégek sem a pályakezdőket keresik manapság, hanem a fiatal, de már tapasztalattal rendelkező diplomásokat, akik már valahol bizonyítottak, ismertek a képességeik, a szükséges (át)képzésük rövidebb ideig tart és költséghatékonyabb.

Tandíjfizetési Szabályok az 1999/2000. tanév 2. félévére a Villamosmérnöki és Informatikai Karon

Államilag finanszírozott hallgatók

Első alap- vagy kiegészítő alapképzésen lévő hallgatók

A tandíj (TD) alapja az előző aktív félévben felvett, de a hallgatónak felróható okból nem teljesített kreditpontok száma. A fizetendő tandíj tarifája: 840,- Ft/kreditpont.

A tandíj maximálisan fizetendő összege, amennyiben a felvett összes kreditpontszám legfeljebb 330:

– Az 1997. január 1-jén hallgatói jogviszonyban álló első vagy párhuzamos alapképzésen lévő hallgatók esetén: 10.500,- Ft

– Az 1997. szeptember 1-jétől kezdődően hallgatói jogviszonyban álló első vagy párhuzamos alapképzésen lévő hallgatók esetén: 21.000,- Ft

A tandíj maximálisan fizetendő összege, amennyiben a felvett összes kreditpontszám meghaladja a 330-at:

– Az 1997. január 1-jén hallgatói jogviszonyban álló első vagy párhuzamos alapképzésen lévő hallgatók esetén: 10.500,- Ft

– Az 1997. szeptember 1-jétől kezdődően hallgatói jogviszonyban álló első vagy párhuzamos alapképzésen lévő hallgatók esetén: 35.000,- Ft

A kiegészítő tandíj (KTD) az államilag finanszírozott párhuzamos képzésen levő hallgatók által fizetendő járulékos összeg. A fizetendő kiegészítő tandíj tarifája: 500,- Ft/kreditpont.

Megjegyzések:

1. A KTD tarifája a kari szabályozás szerint egységes az államilag finanszírozott párhuzamos képzésekben.

2. Valamely hallgató által fizetendő teljes tandíj (TTD) a reá kiszámolt tandíj (TD) és kiegészítő tandíj (KTD) összege: TTD = TD + KTD.

Államilag nem finanszírozott hallgatók

Aki költségtérítést fizet – akár első, akár második (vagy további) képzésért –, az egyéb tandíjat (sem TD-t, sem KTD-t) nem fizet.

Az első alap- vagy kiegészítő alapképzésért és a második diplomáért folytatott képzésért fizetendő költségtérítés tarifája: 6012,- Ft/kreditpont.

A második (párhuzamos) képzésért fizetendő költségtérítés tarifája (1998-ban és azóta párhuzamosan képzésbe kerültek esetén): 1202,- Ft/kreditpont.

Budapest, 2000. február 9.

Dr. Zoltai József dh. sk.