Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Ötödéves...

Villanykari nóták

A XXIX. Schönherz QPA eseményei

VVER 440/213, Bzmot

Eltévedni jó dolog

"Lesz egy hótúránk várfoglalással, meg eltévedéssel."

Előtérben a komolyzene

E-mail Svájcból

Egy őszi nap (avagy a Csend)

"Elalszom, egy tömött nagyvárosról álmodom, zajaival együtt. Felkelek, de Csend van. "

HK News

Ez az új törvény, mely az 1993-ban elfogadott és azóta többször módosított felsőoktatási törvényt váltja fel, alapjában véve megváltoztatja az egész felsőoktatási rendszert, talán legfontosabb részeként az intézmények irányítási mechanizmusát.

Internyet

Reflexió

Medve, b@szd meg a fűnyíródat

Hirdessünk igényesen!

Az Impulzus tördelőjeként (és egyébként is) igyekszem mindig a lehető legnagyobb igényességel elkészíteni a kezeim közül kikerülő "alkotásokat". Erre talán rácáfolni látszik az OHV-számunk hátulján megjelent hirdetés: EFOTT 2001 lesz. Fél órás munkával meg tudtam volna csináli "fogyaszthatóra", de úgy kiakadtam rajta, hogy annyi idő alatt inkább megírtam ezt itt... úgyis kell cikk az Inzultusba.

Az anyagot készen kaptuk egy nagyfelbontású képként. Az elején még örültem is, de csak addig, amíg csak a fejlécet láttam az egészből, mert az – láthatóan – egész jól sikerült. Lefelé haladva a "kompozícióban" viszont az igényszint logaritmikusan tartott zérushoz. A sorok durván széthúzva, betűk összenyomorítva (ráadásul az általam végletekig utált Times New Roman), változó betűméret, szabálytalan idézőjelek, változó bekezdés behúzások. ZOH! A látvány egyértelműen kezdő m$word felhasználó munkájára utal, bár lehet, hogy a kivitelezéshez nem A software-t használta, azzal ugyanis nem lehet egy lépésben bitképet exportálni. Ezen kívül a szöveg tartalmi részét vizsgálva is akadtak kisebb problémák... Összefoglalva: iszonyatos!

Mindehhez még annyit érdemes hozzáfűzni, ez így megjelenik az összes felsőoktatási diáklapban. Jó étvágyat kívánok! (Persze lehet, hogy mindez senkit sem érdekel. Az igényesség nem trendi...)

Blue