Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja

Hirdessünk igényesen!

Az Impulzus tördelőjeként (és egyébként is) igyekszem mindig a lehető legnagyobb igényességel elkészíteni a kezeim közül kikerülő "alkotásokat". Erre talán rácáfolni látszik az OHV-számunk hátulján megjelent hirdetés: EFOTT 2001 lesz. Fél órás munkával meg tudtam volna csináli "fogyaszthatóra", de úgy kiakadtam rajta, hogy annyi idő alatt inkább megírtam ezt itt... úgyis kell cikk az Inzultusba.

Az anyagot készen kaptuk egy nagyfelbontású képként. Az elején még örültem is, de csak addig, amíg csak a fejlécet láttam az egészből, mert az – láthatóan – egész jól sikerült. Lefelé haladva a "kompozícióban" viszont az igényszint logaritmikusan tartott zérushoz. A sorok durván széthúzva, betűk összenyomorítva (ráadásul az általam végletekig utált Times New Roman), változó betűméret, szabálytalan idézőjelek, változó bekezdés behúzások. ZOH! A látvány egyértelműen kezdő m$word felhasználó munkájára utal, bár lehet, hogy a kivitelezéshez nem A software-t használta, azzal ugyanis nem lehet egy lépésben bitképet exportálni. Ezen kívül a szöveg tartalmi részét vizsgálva is akadtak kisebb problémák... Összefoglalva: iszonyatos!

Mindehhez még annyit érdemes hozzáfűzni, ez így megjelenik az összes felsőoktatási diáklapban. Jó étvágyat kívánok! (Persze lehet, hogy mindez senkit sem érdekel. Az igényesség nem trendi...)

Blue