Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Z'Minga

"Ilyen, hogy München."

Ha én ezt a klubban elmesélem...

Rövid összefoglaló a ringsportokról

Endrődi Csilla

A Balaton festője

>Vannak vidékek, melyeken örök nyomot hagyott az a művész, aki – miután rácsodálkozott egy tájra – felejthetetlen szavakkal vagy vizuális memóriánkból kitörölhetetlen kompozíciókkal ránk hagyta a maga tájélményét.

Az Impulzus szerkesztősége tevékenysége bővítése érdekében tagfelvételt hirdet

G#ci meteorológusok

"Vagy egy random-generátor csinálja a k_rva időjárásjelentést?"

Hallgatói Képviselet 1999/2000

Mi lesz veled, Szakkoli?

"...mit is csinál a Szakkollégium a Schönherzben, mik a céljai."

Valami történik

a poénokat nem lövöm le...

Zarathustra* margójára

"Ne tervezd a jövőt: a jelenben élni kell! Aki ezt elfelejti, nem lesz mire emlékezzen múltjából."

QPak

A hatodik szint, a qpak alatti sörvilág, a hatodik mennyország köszönt téged, idegen. Ha ezeket a sorokat olvasod, rossz ember már nem lehetsz. Talán te is voltál valaha úgy, mint most mi, csak neked nem kellett bemutatkoznod a nagyérdeműnek. Most én, a szint kiválasztott szóvivője, megteszem kötelességemet, bemutatom a csapatot. Hát van a Roland, jó fej, az ő ötlete volt a liftköz festés, aztán van a Menyus, aki már az első napon pénzt szedett be tőlünk, nem tudom miért. Na aztán van még a Mikulás, meg a Géjza, ja meg a szomszédban egy hosszú hajú srác, akinek a nevét még nem tudom, és még van rengeteg hölgy, csak soha nem látom őket. Pedig sokan váltig állítják, hogy látták már őket itt a szinten.

Mi, elsőévesek most léptünk csak be a nagybetűs életbe, és máris teljesítenünk kell egy próbát, végig kell csinálnunk A vetélkedőt, amiről azt sem tudjuk, hogy eszik-e vagy isszák, de azt hiszem, inkább az utóbbi. Előtte megírjuk az első zárthelyit, legalább lesz hol felejtenünk. Már most próbáljuk lakályossá tenni a szintet, ezért ha erre jársz és tán ismerted e szint auráját, most meg fogsz lepődni. Mostanra már a falból is sör folyik, mert a liftközt sörösqpak alá helyeztük. Van a falon sok szín, melyeket ha sokáig nézel közelről és távolról, akkor olyan leszel mint én, teljesen begolyózol. Inkább leírom mi gyönyörűséget láthatsz, ha megnézed: harcos japán guppit, rája vadászó búvárbácsit, hordót, gumiabroncsot, cipőt és rengeteg sörbuborékot. Ha még eddig nem verted a fejed a falba az unalomtól, akkor most megteheted, mert én végeztem, nem írok több érdekfeszítő dolgot rólunk. Remélem majd ránk szavazol. Ja, most mondták, hogy ez nem olyan. Győzni fogunk, szurkolj nekünk, és azért mégiscsak voksolj a qpak-ra!

Papp Péter