Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

HK news

Az ösztöndíjosztás elveiről, beszámoló a szakirány-besorolásról, KBME és Kari Jutalom pályázatok, egységes BME rövidítés, és természetesen Veszely for president!

HKNews

December 3-án megkezdte munkáját a Központi Tanulmányi Hivatal az R épület földszintjén. Vizsgaidőszak végén, illetve a regisztrációs héten az indexek leadása már ott történt, bár ezt valószínűleg mindenki tapasztalta.

A búcsúzó KB

MusicMania

Köszöntő

Mikor kerestünk egy szervezőt, hogy megkérdezzük, pontosan mi is ez, akkor egy hölgy büszkén húzta ki magát, s mutatott rá melleire, hogy olvassam el a pólóján virító "Őszi Fesztivál" feliratot.

Tóth Gábor (Döme), IV. Vill.

Molnár Ágnes

HK-választás 2003

Szponzorok

"...itt van a hátamon!"

EHK-tükör

"Dübörög a demokrácia ..."

Hétfő este 8-kor...

Levesszük cipőinket, kikapcsoljuk a mobiltelefonokat, és kényelembe helyezzük magunkat a 6. emeleti Teaházban. Pár órára megszabadulhatunk a mindennapok problémáitól, az Egyetem, a sok elcsépelt kockatéma mostantól tabu.

Hogy akkor miről beszélgetünk? Írókról, könyvekről, filmekről, színházról és versekről, sőt: saját művekről is. Felolvasások, kisebb vetélkedők teszik érdekesebbé, változatosabbá az estét.

Ha éppen ahhoz van kedvem, nem csinálok semmit... csak befészkelem magam a párnák közé és forró teát, vagy kedvencemet, fahéjas rumos kakaót szürcsölgetve hallgatom a többiek beszélgetését.

Záróra... elbúcsúzunk, a külsősök hazamennek, én is felmegyek a szobámba... 37 új olvasatlan levelem van... nem érdekel... kikapcsolom a gépem, lezuhanyzom és már ágyban is vagyok. Érdekes, ilyenkor mindig olyan jól alszom...

Beny

Irodalmi Kör. Jól.