Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Am-I-disturbing-you.com

Sziget 2002 nyár

Szponzorok

"...itt van a hátamon!"

Egy levélváltás margójára

Fejes Róbert (Sziffrid)

IQpa, vagy hogy is híjják...

Qltúrdélután – Ernest Hemingway

Ősszel

"Átok"

Musicmania – Ghymes

A zenekar összesen vagy negyvenféle hangszert szólaltat meg mesteri módon.

Irodalomóra helyett

Simonyi Károly Szakkollégium

Szerkezetként egy olyan, a korábbi reszort működéséhez képest szorosabban csatolt struktúrát lehet vázolni, ahol a körvezetőkből alkotott testület munkáját, a közös stratégia kidolgozását egy menedzsment – "elnökség" – segíti, ám a döntések meghozatala és a szakmai tartalom biztosítása továbbra is a körök, körvezetők feladata.

Hétfő este 8-kor...

Levesszük cipőinket, kikapcsoljuk a mobiltelefonokat, és kényelembe helyezzük magunkat a 6. emeleti Teaházban. Pár órára megszabadulhatunk a mindennapok problémáitól, az Egyetem, a sok elcsépelt kockatéma mostantól tabu.

Hogy akkor miről beszélgetünk? Írókról, könyvekről, filmekről, színházról és versekről, sőt: saját művekről is. Felolvasások, kisebb vetélkedők teszik érdekesebbé, változatosabbá az estét.

Ha éppen ahhoz van kedvem, nem csinálok semmit... csak befészkelem magam a párnák közé és forró teát, vagy kedvencemet, fahéjas rumos kakaót szürcsölgetve hallgatom a többiek beszélgetését.

Záróra... elbúcsúzunk, a külsősök hazamennek, én is felmegyek a szobámba... 37 új olvasatlan levelem van... nem érdekel... kikapcsolom a gépem, lezuhanyzom és már ágyban is vagyok. Érdekes, ilyenkor mindig olyan jól alszom...

Beny

Irodalmi Kör. Jól.