Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Tudtad, hogy Neked is van MŰSORod?

Objektum-orientált főzés

"...alternatív elnevezése az igénytelen konyhaművészet."

Hegyen-völgyön kultúra

Korsóavató Szakestély

Alkoholfogyasztás hatásai a gólyára, a rácsszerkezetek változásai és a termikusan aktivált folyamatok.

Hogyan kell nyelvvizsgázni?

MAVE

"Magyar Villamosmérnök-hallgatók Egyesülete"

Impresszum

Somogyi Erzsébet

Kollégium és diákotthon

EHK-tükör

"Valószínűleg most írom az utolsó EHK tükrömet."

Huber Krisztián (Mathifou)

Budapesten lakom, de sokat vagyok megtalálható a Schönherz Kollégiumban, szinte már kollégistának tartanak. Elsős korom óta aktívan tevékenykedem a Hallgatói Önkormányzatban. Két évig főrendezője voltam a FeCat rendezvénynek, majd egy évig a KKB-ban dolgoztam (KKB-tag voltam). Büszke vagyok, hogy a Schönherz Lovagrend lovagja vagyok, ahol a célnak megfelelően az elsősök beilleszkedésében segítek. Egy évig a Schönherz Kollégiumért Alapítvány kuratóriumának tagja voltam. Négy éve a Kari Hallgatói Képviselt megválasztott EHK képviselőnek, amely tisztséget kisebb megszakítással azóta is ellátom. Az egyetemi politikában nagy jelentősége van a kialakított kapcsolatoknak.

Olyan Hallgatói Képviseltben szeretnék dolgozni, amely igazi csapatként tevékenykedik, és az egyes területeket (oktatás, EHK, gazdaság, diákjóléti) kisebb csapatok dolgozzák fel. Nagyon fontos az emberek közötti információáramlás, és hogy minden tagnak igénye legyen információkra.

Jelenlegi tevékenységeim

Egyetemi Hallgatói Képviselet (EHK)

Négy éve az EHK tagja is vagyok, ahol az PR, sajtó, sport és kultúra területeivel foglalkoztam, foglalkozom. Idén harmadszor voltam főrendezője a Duna-parti Egyetemek Regattája nevű rendezvénynek.

Egyetemi Tanács

EHK tagságomból adódóan az Egyetemi Tanács tagja is vagyok, ahol a Gazdasági Bizottságban tevékenykedem.

Hallgató Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK)

Egy éve tagja vagyok a HÖOK választmányának és az EFOTT bizottságának is, amely a rendezvény szervezésére beérkező pályázatokat bírálja el, és ellenőrzi a megvalósítását is. Rendszeresen részt veszek a Közgyűléseken.

Kari Hallgatói Képviselet

A Kari HK-t igyekszem megismertetni ezen szervezetek működésével, és tájékoztatni az ott aktuális ügyekről. Másreszt ezen szervezetekben képviselem a Kari HK álláspontjait.

Jövőbeli terveim

Az egyetemi és országos hallgatói szervezetben szeretnék továbbra is dolgozni, úgy, hogy az ott születendő döntések a hallgatók, kari hallgatók érdekeit szolgálja. Továbbra is fontosnak tartom, hogy a Kari HK és a hallgatók tájékozottak legyenek az egyetemen, illetve országos szervezetekben zajló ügyekben. Feladatomnak tekintem ezért, hogy az információ áramlást elősegítsem.

Bizalmad előre is köszönöm.

E-mail: mathifou@sch.bme.hu