Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja

Kultúros hírek

Az április 8-i gyűlésén a Kultúr Reszort megválasztotta vezetőjének Sasi Pétert (SaPE). A KKB titkárral, Csulyák Gáborral történt részletes egyeztetések eredményeképp pedig az április 12-i KKB-n SaPÉt beválasztották a KKB tagjai közé. (Erre a KKB-nak a kollégium SzMSz-ében rögzített joga van.)

Jó hír a bulik kedvelőinek: ezentúl ismét minden hétfőn lesz rendezvény!

Előzmények: a Vizsgatemetőtől egy, a félév elején történt incidens miatt a KKB megvonta a támogatást (erről előző számunkban olvashattatok).

A kör a bezárást követően újjászerveződött, új főrendezőt választottak Szalay József személyében, és több problémásabb tagjuktól megváltak.

A FeCat mindenképpen szükségesnek érezte, hogy legyen egy őket váltó hétfői rendezvény, mert nekik nincs elég energiájuk minden héten rendezni, és a vendégek sem tudnák, hogy mikor kell jönni – jobb, ha beléjük rögzül, hogy ha hétfő, akkor Schönherz.

A Kultúr Reszort az új Vizsgatemetőt 100%-osan támogatta, és a változásokat a KKB is igen pozitívan értékelte, viszont számukra egyértelmű volt, hogy az elkövetett hibákért egy körnek igenis hosszú távon vállalnia kell a felelősséget.

Az új KKB és az új Vizsgatemető hosszan folyó egyeztetéseinek eredményeképpen végre megszületett a mindkét fél számára elfogadható megoldás: eleinte a Vizsgatemető legénységét a FeCat-osok fogják próbáztatni (a temetősök egyelőre most kevesen is vannak egy buli önálló megrendezéséhez), míg később már saját néven tarthatnak bulit.