Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Info '99

"Ausztria, kenguruk földje!"

"...Ausztrália elsőszámú progresszív metál együttesévé "szentelték" őket."

Mentorrendszer

Az együtt töltött idő alatt jó kapcsolatok, szoros barátságok alakulhatnak ki. Ki tudja, még a végén megtalálod azt, amit egész életedben kerestél, és egy másik országban kötsz ki?

EHK-tükör

Csabula Kenderzsupsz válogatott költeményei

Morbid korner

Fejérvári Bence (Bentse), V. Info.

Interjú Rónyai Lajos tanár úrral

Pszi-kör

Kultúrinterjú Szabó Istvánnal

Rövid hírek házunk tájáról

Szakmai könyvtár

A szakmai könyvtár - újbóli - létrehozása 1992-ben kezdődött. Ez akkor már nem az első próbálkozás volt arra, hogy a kollégium falain belül tegyük elérhetővé a szakkönyveket, szakfolyóiratokat, katalógusokat, egyetemi jegyzeteket. A kollégiumi könyvtárat sikerült úgy átalakítani, hogy a szakmai jellegű könyvek jól kezelhetően kerüljenek elhelyezésre. Megkezdődött a könyvállomány számítógépes feldolgozása is, ezek az adatok ma már lekérhetőek az egyetemi könyvtár hálózatán keresztül.

A könyvtár működése folyamán a legnagyobb érdeklődés a szakkatalógusok iránt volt. Szerencsére sikerült megnyernünk jónéhány gyártó cég támogatását, és így olyan katalógusokhoz is hozzájuthattunk, amelyeket az egyetemi könyvtár is irigykedve nézett annak idején.

Részben a könyvtár keretein belül tervezzük az órai jegyzetek és feladatsorok gyűjtését is, amely nagyban segítené a vizsgára készülőket.