Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Életkép egy büféinfós hétköznapjáról, elmondva szabadköltészetben

Sztriptíz (test)közelből

Schreiner Csaba (edward)

Öregdiák találkozó

Impresszum

Trip

Impresszum

Rövid hírek Házunk tájáról

2002. február 8-án testületileg lemondott a KKB.

Zarathustra* margójára

"Ne tervezd a jövőt: a jelenben élni kell! Aki ezt elfelejti, nem lesz mire emlékezzen múltjából."

Elnök úr

"... olyan elnökre lenne szükség, aki ezt az áldatlan állapotot megszakítja és konszenzusra képes."

EHK-tükör

Mottónk: "A tenger mormolja reggeli imáját
Miközben nyaldossa Juliska térdét..."

Kedves kialvatlan, vizsgázó sorstársaim! Tartsunk ki! Már csak néhány nap, és vége, de tényleg. Még egy-két görcsös erőfeszítés és álmatlan éjszaka, aztán kiszabadulunk az egyetem karmaiból, és miénk a Dolce Vita! Isszuk a Pepsi-koka kólát a vízesés alatt, süttetjük a hasunkat az UV-B sugárzással, és elkobozzuk partnerünk fürdőruháját a vízparton, hogy aztán rohanhassunk vele a farakás mögé vihogva. Ez már tiszta szerelem! A napközbeni szolid társasjátékok (Passivity, Ki ehet a végén?, Ágyikó, Pintyőke ízlés szerint) nyugalmas idillje mellett csak ajánlani tudom a kirándulások kedvelőinek a szenvedélyes, fülledt éjszakákban való romantikus kalandtúrákat. Végül nyári útravalóként felhívom mindenki figyelmét: a szexben nem igaz, hogy a legjobb védekezés a támadás!

Visszatérve a rideg valósághoz: elbírálásra kerültek a Kari Lapok számára meghirdetett infrastrukturális fejlesztési pályázatok, melynek eredményéről a kiértesítés folyamatban van.

Igen fontos esemény történt egyetemünk életében. Az Egyetemi Tanács döntött az Oktatási Minisztériummal megkötendő megállapodásról, amely a BME Könyvtár és Tájékoztatási Központ és az Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár összeolvadásáról rendelkezik. Ezáltal jelentősen javulhatnak könyvtárunk gazdasági lehetőségei, valamint a kötetszám is erősen megnövekszik. Némi átalakítás is várható a módosulás miatt, így új olvasótermi helyek kerülnek kialakításra többek között.

Végső stádiumához ért a TVSz és a Képzési Kódex véleményeztetése és szövegezése.

Minden kedves olvasónak kellemes élményekkel teli vakációt és jó pihenést kívánok! Persze nem lehet felhőtlen az öröm; a jövő tanévben is lesz EHK-tükör! Jó nyarat!

Címünk változatlan: ehk@sc.bme.hu. Ha bármilyen égbekiáltó gondotok van, írjatok iziben!

Csépányi-Bárdos Róbert
(Woby)