Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Álljunk meg egy szóra!

"Viszollátásra!"

A (haza)Küldött( )gyűlés

Végigcsináltuk a fesztiválok nyarát

A banda egyik tagja azt álmodta, hogy a mellékhelyiség ajtajára "Men" és "Women" helyett "Chumba" és "Wamba" volt írva. Hajnalban pedig Buddháról beszélgetni egy keresztény teológushallgatóval csak a Szigeten lehet. Nyári fesztiválösszefoglaló.

Választható tárgyak...

Rongyláb Party & Táncklub

Kockafej rulez, jól

Új Vár Klub

"A Schönherz kolesz nem apácazárda..."

Nagyernyei Nemes Dániel

Local Heroes

Szponzor csoport

Egy régebbi Impulzusban már olvashattátok, hogy megkezdődött egy úgynevezett Szponzor csoport működése a Házban, amelynek az volt az elsődleges feladata, hogy a kollégium külkapcsolatait koordinálja, illetve hogy segítse a köröket szponzorok keresésében (keressetek meg bennünket minden szponzor ügyben, hogy tényleg tudjunk segíteni). Az elmúlt félév során ezeket a célokat szem előtt tartva belekezdtünk a munkába, amiből bőven akadt... Sikerült szerződést kötnünk több nagy céggel, így például a Nokiával és a Novellel, a Siemens pedig várhatóan még e félév során aláírja a megállapodás tervezetet. A TDK-val és a Phillips-szel szintén felvettük a kapcsolatot.

Elkezdtük egy adatbázis felépítését, ami a Házban működő körökkel kapcsolatban álló cégek adatait (mint például a cég címe, a kapcsolattartó személye) tartalmazza. Ha valakinek szüksége van olyan jellegű információra, hogy kihez menjen, ha adott célra keres támogatót, nagy valószínűséggel tudunk neki segíteni. Ha megkerestek bennünket, az még abból a szempontból is kedvező, hogy elkerülhetjük egyes cégek többszöri megkeresését. Az előbb említett adatbázist igyekszünk folyamatosan "ápolgatni", ebben kérjük a Ti segítségeteket is (ha új céget akartok megkeresni, akkor – a KKB tavaly szeptemberi döntésével összhangban – feltétlenül szóljatok előtte nekünk).

A csoport túlnőtt azokon a célokon, amelyekért létrejött, hiszen mostanra már munkalehetőségeket is kínál (ennek kapcsán hamarosan felmérést végzünk a kollégiumban a negyed-, ötödévesek körében). Ezenkívül szervezünk még tréningeket (az elsőt májusra tervezzük, ezt Olach Zoltán, a pénzjegynyomda vezérigazgató-helyettese tartja majd, a téma elsősorban a marketing lesz); előadásokat (első a Nokia cégbemutatkozó előadása lesz, erről majd plakátokon keresztül értesítünk benneteket), és mindezeken kívül reklámozunk is. Szóval a csoport munkaköre bővül...

Éppen ezért, ha valaki elég ambíciót lát magában ahhoz, hogy például egy Novell színvonalú céggel tartsa a kapcsolatot (ami során elég sok tapasztalatot szerezhet a tárgyalástechnikával kapcsolatban), szeretne első kézből értesülni a kollégium külkapcsolati ügyeiről, vagy szeretné megtudni, hogy hogyan kell felépíteni egy szerződést, akkor látogasson el a gyűléseinkre, amelyeket szerda esténként 9-kor tartunk az igazgatói irodában.

Szponzor csoport