Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Alkotói Pályázat, 2001

A Műegyetemi Sajtóklub által közéleti témában kiírt Alkotói Pályázat eredménye.

Miért érdemes egy állásbörzére ellátogatni?

Kétoldalról

Citromot locsoltak az éjszaka ködének tejébe.

Nyomdatörténeti barangolások – második rész

A négy fő szín a Cián, vagy Kék (Cyan), a Bíbor, vagy Ciklámen (Magenta), a Sárga (Yellow) és a Fekete (blacK), azaz CMYK.

Új néven a Sysdata Kft.

A magyar szakembereknek a digitális telefonközpontok és alközpontok, a mobil rendszerek és alkalmazásaik, a távközlési informatikai rendszerek, az internet és intranet, valamint a közlekedéstechnika területén felgyűlt tapasztalataira és szaktudására elsősorban a nemzetközi piac tart igényt.

A Főzelékfaló Ételbár

A sült krumpli kellemes meglepetést okoz, igen ízletesre sikerült. Igaz találtam benne, néhány magot. Magot? He?

EHK tükör

A vak Angie és kutyája

HK news

Olvasd el!

Mit együnk?

Kicsit kezdünk elkényelmesedni. Nem piskóta, hogy amióta a Neten is lehet kaját rendelni, az embernek már enni sem kell felállnia a gépe mellől. Azért hozzá kell tenni, hogy ha éppen "sokan" eszik az ember, akkor meg is éri a dolog.

Az persze más kérdés, hogy eddig rengetegszer volt gond a rendeléssel. A kezdetekkor még jól ment, de mostanában "Papáék" érdekesen viszonyulnak a dologhoz. Az első problémák akkor jelentkeztek, amikor a futárok rendszeresen a Schönherz liftje oldalán jelezték, hogy borravalót akarnak. Ez elmúlt, úgy látszik, azóta kapnak.

Később elfelejtették kihozni a két óriás pizzához járó ajándék üdítőt. Ejnye no, nem baj, majd legközelebb kettőt küldenek. Jó. Miután akkor sem jött egy sem, telefonon megkértem őket, hogy valamilyen szinten figyeljenek már oda, hogy az jön-e ki, aminek kell. Megígérték, hogy a következő alkalommal mind a két üdítőt kiküldik, jól.

A futár nagy duzzogva ki is hozott egyet, és enyhén szemrehányó hangnemben közölte, hogy ezt nem így kellett volna elintézni.

Többször is előfordult, hogy valahol beragadt a request. Először másfél óra várakozás után telefonáltunk oda, hogy a Neten rendeltünk, milyen esélyeink vannak arra nézve, hogy meg is érkezik. Válasz: nem kapták meg a rendelést. :| Ekkor korrektek voltak, másnap fel is hívtak, hogy bocs, meg minden, most már megy a netes rendelés. Máskor csak úgy spontán jött három óra múlva.

Na mindegy, mostanában nem rendelek pizzát, ellenben rájöttem, hogy jó a somlói. Miután ezt tudattam többekkel is, rendeltünk a három adag étel mellé három somlóit is. Ezek persze nem érkeztek meg, ellenben a számlán ott szerepeltek. Ki is fizettük, de szerencsére időben feltűnt, hogy kevesebb doboz van. Ekkor döntöttünk úgy, hogy talán hanyagolni kéne már ezt a céget.

A http://www.netpincer.com-on szerencsére már válogathatunk is a XI. kerületben házhoz szállító cégek között. Az Il Treno most ráadásul akciózik is, így egy csomó pizza olcsóbb – a kiszállítás pedig ingyenes, kár, hogy nincs éjjel-nappal.

A Sandwich Gurunál van 68-féle bagett és sült cipó, de ilyen szűkreszabott leírás alapján nem tudom, ki az, aki rendelni mer tőlük. Aki már tapasztalattal rendelkezik őket illetően, az írjon!

Tom