Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kocsma

50 év nagy idő

E!

A Kollégium Stratégiája

Huber Krisztián (Mathifou)

Dávid és Góliát

Medveczki Gábor

NemKéne!

Csak lányoknak!

És persze előadhatjátok a visszafogott bájvigyort, miközben "mókás" oktatótok megfelelően sz@r poénokat próbál bevetni az amúgy egyhangú előadás feldobása kedvéért a női nem rovására...

Egy műegyetemista kalandjai falun

Jó helyek

– sorozat –

Alapvetően kellemesek azok a vendéglátóipari egységek, ahol a jó ital mellett az étel és a kiszolgálás is megfelelő. Ilyen helynek bizonyul a Karinthy úton lévő Bajor Söröző.

Először csak iszogatni tértünk be. Nagyon jó csapolt sör van – olyan, amin el lehet magyarázni bárkinek, hogy miért jobb a csapolt sör az üvegesnél. Később észrevettük az itallap hátulját, ahol elég meggyőző nevű ételek vannak felsorolva, és az árak is elfogadhatóak.

Következő alkalommal kipróbáltuk a kaját is, ami szintén nagyon finom volt (bár nem jöttem rá, hogy mitől "csőben sült" a tejfölös gombás szelet, de ez kevéssé zavart).

A hely hátránya, hogy zárás előtt nehéz elszabadulni – a jó étel-ital és a csinos pincérlányok (egyszerre sajnos csak egyikük van ott :) ) miatt az embernek nincs hangulata otthagyni ezt a kellemes sörözőt.

Tom