Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kapok szocpontot

"Cumisüvegem csak nekem volt, tizenhét testvéremnek nem jutott."

Music News

"Most először jelenik meg az Impulzusban zenei hírösszefoglaló. A MusicMania hagyományait követve igyekeztem az igényes rockzene világából híreket összeválogatni..."

Hallgatói Képviselet 1999/2000

Mentorrendszer

Az együtt töltött idő alatt jó kapcsolatok, szoros barátságok alakulhatnak ki. Ki tudja, még a végén megtalálod azt, amit egész életedben kerestél, és egy másik országban kötsz ki?

Ötödéves...

Villanykari nóták

A liftben

"Már két hete kereste tekintetével a lányt."

Ülünk a vonaton II.

Életkép

Mindenki óriási cuccokkal. Az egész délelőttöt azzal töltötték, hogy karácsonyi ajándékokat válogattak.

Naplórészlet

Sporthírek

Varga István, V. Info.

Másodévesen kerültem a HK közelébe, és tavaly júniusig választott képviselőként is dolgoztam. Már a kezdetektől a tanulmányi ügyek érdekeltek, így hamar a Tanulmányi Csoporthoz csatlakoztam (aminek most már több mint egy éve a vezetője is vagyok).

Az elmúlt év során részt vettem a Szakirányválasztási Szabályzat módosításában, illetve az Egyetemi és a Kari TVSz körüli harcokban. Már második éve én koordinálom az informatikusok szakirányválasztását, és karbantartom a választható és a doktorandusz tárgyak adatlapjait. Szükség esetén besegítek a KDJB munkájába is, ahol elsősorban adminisztratív teendőket végzek.

Majdnem egy évig EHK képviselő is voltam, ám ez nem bizonyult testreszabott feladatnak: a kari teendők mellett kellő mennyiségű időm sem jutott rá, és a megfelelő politikai érzék és