Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Időkutatás

HK news

Az ösztöndíjosztás elveiről, beszámoló a szakirány-besorolásról, KBME és Kari Jutalom pályázatok, egységes BME rövidítés, és természetesen Veszely for president!

Gellért

Mi jön ilyenkor? Hát persze, cigi. Szerencsére csend van, így hallgatod a fel-felizzó dohány halványan tábortüzet idéző sercegését.

Cím nélkül

Impresszum

Huber Krisztián (Mathifou)

SSSL – Szent Schönherz Senior Lovagrend

Rövid hírek házunk tájáról

"Feltörték a Balut!"

Úttörőtábor helyett

"hozzáértő előadók beszéltek"

TVSZ-feeling

Egymásnak ellentmondó szabályok esetén melyik az érvényes?

E!

Szokás szerint júliusban készítjük gólyaszámunkat, amely részben a gólyák számára hasznos információkat tartalmazza az Egyetemről, Karról, kollégiumról, részben pedig egy válogatást az Impulzus legsikeresebb, alapműnek tekinthető cikkeiből.

A szerkesztőség várja azon lelkes villanykarosok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a gólyaszám szerkesztésében – akár csak egy cikk vagy olvasószerkesztés erejéig. Gyertek, és járuljatok hozzá a gólyák rólunk alkotott első benyomásához!

Szintén nyárra tervezzük Web-oldalaink teljes felújítását. A kiindulópont ezután a

http://www.impulzus.com

lesz, ahol szeptembertől megismerkedhettek az Impulzus új arculatával, és reményeink szerint sokaknak tudunk majd meglepetésekkel szolgálni.

A múltkor nagy magabiztossággal közöltük le a beygir gücü-s kérdésre érkezett megoldást, aztán kaptunk egy ilyet:

Tisztán látszik, hogy itt a lóerőnél van a gücü. Hát... most akkor vagy ennyien tévedtünk, vagy az irakiak hamisították a Turbo rágót. :) Várjuk törökül tudó olvasóink hozzászólását a témához: mégis, mit jelent pontosan a beygir gücü.

Végül egy idézet az egyik évfolyamlistáról (ha valaki nem jönne rá: a Neptunról van szó):

Úgy érzem, mintha egy warez ftp-site-ra szeretnék bejutni, pedig csak egyszerű tárgyfelvétel a célom. Hamarosan jönnek az upload/download ratio-k, ha lejelentkezel egy vizsgáról, akkor felvehetsz másik kettőt...

Gyenes Tamás