Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kedves olvasóink, GTK-s, VIK-es, TTK-s hallgatók!

Gyomornyugodva aztán helyet, időt, lehetőséget, munkaerőt engedett, hogy mindannyiunk örömére egymás után 3-5-7-szer összeeresszük szerkesztőségeinket, megismerhessük egymás idióta szokásait, megtudjuk néhányunk féltve őrzött titkát, veszekedjünk arról, mi miért jó, és ez önmagában miért a legnagyobb baromság, amit valaha hallottunk.

Pécsett van az Internet

BME-s hallgatók egy különleges tényt fedeztek fel...

Abszurd

"Elnézést, de kihívhatnám egy játszmára?"

Re: elektro

EHK-tükör

Süveges Péter(SPeti), III. Vill.

Tudniillik tudni illik...

"Igyekeztem olyan témákat összeszedni, ami talán hasznos lehet a mindennapi életben..."

Cím nélkül

HK-választás 2003

A végeredmény – I. BME 24 órás programozási verseny

Hetrovicz László (Heti), IV. Vill.

Mint Csernozjom csapattag, élvezem a Csapat teljes támogatását. Egyszóval bíznak bennem a csapattársaim, hogy jó HK-s leszek majd. És ez azért nagyon jó, hogy ilyen jó csapat van a hátam mögött.

Mindenek előtt azért szeretnék HK-s lenni, hogy megpróbáljam a HK és a hallgatók közötti kommunikációt közvetlenebbé, jobbá tenni. Hogy megpróbáljak mindent megtenni, hogy a Kar színvonala ne változzon, vagy még emelkedjen is. Értem én ezt úgy, hogy küzdeni minden erővel az n*17 szabályért, hogy ne töröljek el, hogy ne próbáljanak azonosítani más bármelyik karral.

Nem mondok semmi égbekiáltó ígéretet, nem mondom, hogy aki rám szavaz, azt meghívom egy sörre, nem mondom, hogy aki rám szavaz, azt meghívom egy szelet pizzára, de azt viszont mondom, hogy akinek nem mindegy, hogy mi lesz, és milyen lesz a Kar jövője, az szavazzon rám, mert nem fog csalódni bennem!

E-mail: hl124@hszk.bme.hu