Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Boldog születésnapot, J.R.R. Tolkien!

Élménybeszámoló az "Egy rég várt ünnepély"-ről

Villanykari HKnews

Elképzelhető, hogy egyes tárgyak vizsgaidőpontjai felkerültek a Neptunba már szorgalmi időszak elején, és jelentkezni is lehetett rájuk.

Téma

" téma az utcán hevert. Nem feküdt, hanem szó szerint elterült – már amennyire egy téma elterülhet."

Erek kékje

SSSL – Szent Schönherz Senior Lovagrend

Pszichodráma

Copycat pie perv burnt

Az üzenet

Egy kutatócsoport kitalált egy lexikont, amely néhány oldalon tartalmaz mindent, amit odaát tudni kell rólunk, és először rajtunk, embereken tesztelte, hogy mennyire dekódolható a mondanivaló.

Bolt++

"A "Hogyan legyünk gazdagok?", a "Sikeres élet titkai" és a "Hogyan érveljünk gyorsan és hatásosan?" című munkák bestsellerek lettek, íróik pedig egycsapásra meggazdagodtak. Az Impulzus sem maradhat ki ebből az üzletből, így egy tanulmányt készítettünk..."

Alkotói Pályázat, 2001

A Műegyetemi Sajtóklub által közéleti témában kiírt Alkotói Pályázat eredménye.

Prioritás

Bevett szokásokat követve az idei Qpán is szerepelt a "Tüntetés" című versenyszám. A hagyományoknak megfelelően megint valami triviális, égbekiáltóan szükséges dolog mellett tüntettünk, ami jelen esetben a bacilusok kisebbségi jogainak érvényesítése volt.

Ennek keretében folyt a demonstráció kiáltványokkal, beszédekkel, "tízpontokkal", majd egy rituális toalett-kacsa-modell letaposással, sőt Tehénkéék még meg is énekelték szegény bacik siralmas helyzetét. Amiről sajnos lemaradtam mint néző, hogy miként, na meg miért is ugranak rá egy totembabára .... Lényeg a lényeg, hogy egy védtelen és alaposan meglepett rendező-leányt sikerült legalulra sodorni...

Kommandó ugyan nem jött, ám eszméink ellenpontozásaként egy takanyó végigtörülgette az ablakpárkányokat, amire hangos fujjogásban és gyilkosozásban tört ki a baciszimpatizáns tömeg.

Azonban valahol ilyentájékban kezdtek az események felpörögni és egészen más irányba terelődni. Történt ugyanis, hogy egy térrenéző ablakban kisebb ármádia lány tűnt föl és hevesen elkezdett érdeklődni... Egy szimpatikus csapat :-) föl is kéredzkedett hozzájuk, s onnan is meglobogtatta transzparensét. (Gondolom Casanova-meghívót is osztottak...) Valamivel valószínűleg sikerült a leánycsordát felhergelniük, ugyanis néhány állhatatos néző megfigyelhetett egy bátrabb leányt, aki a hasa mutogatásával vonta el a tüntetők figyelmét. Hasonló akciókat követően hiába szónokoltak a kör közepén a lelkes csapatok, a figyelem (meg a kérlelés, csábítgatás, tetszésüvöltözés) központja egyre inkább az a bizonyos első emeleti ablak lett.

Az már kevésbé tetszett a nagyérdeműnek, mikor bejött a !férfi! tánctanár és megkezdte az órát, s ezzel egyidőben elvonta a lányok kitüntető figyelmét is. Persze, hogy a lányok se maradjanak ki, nemsokára azt pillanthattuk meg, amint egy – valószínűleg a lányok sikerére irigy – nagy csapat is megjelenik az ablakban és szemlére pakolja a hasát. (Nekik azért nem volt akkora sikerük.)

Mikor már abszolút felbomlott a rend, egy csapat vonatot indított a téren körbe-körbe, majd megrengettük az alattunk lévő mélygarázst (elég ijesztő volt!), s mialatt egy rendező az ülősztrájkolóknak kommandót ígérgetett, valakik rábírták az ott posztoló rendőröket némi szirénafüttyögésre.

Mondanom se kell, a végén a villamosvezetők őszinte bánatára azért kitellett belőlünk két csomag sárga szöcske. A jobbak persze inkább elmentek inni...

-nICE-