Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Árral szemben

Utcanevek nyomában

EHK-tükör

Egy kérés a Netpincértől

Kár érte, Regatta

Fórum az R-klubban

Ejnye, no!

Csillagtúra reklám

Ajánló

Agrobank(ó)

Fesztivál7

A legnépszerűbb program a Pintér Béla társulata által hétfőn bemutatott Népi rablét című színdarab volt.

Bevezető

Kedves Olvasó!

Újra elérkezett a hallgatói képviselő választások ideje. Itt a lehetőség, hogy megválaszd azokat a hallgató társaidat, akik egy éven keresztül fogják képviselni az érdekeidet. Szép, szép, de mit is jelent ez a gyakorlatban?

Az a 14 ember, akire most a legtöbben szavaztok, fogja alkotni a Hallgatói Képviseletet, vagyis a Kari Hallgatói Önkormányzat vezető testületét. Ők lesznek ott a Kar legkülönbözőbb fórumain, hogy a hallgatók nevében és érdekében véleményt formáljanak, döntéseket hozzanak. Ők vállalták fel, hogy az elkövetkezendő egy évüket a hallgatóság ügyes-bajos dolgainak elintézésére szánják, hozzájuk fordulhatsz majd tanulmányi vagy szociális problémákkal, vagy akár ösztöndíjakkal, pályázatokkal kapcsolatos információért. Rajtuk keresztül tudjuk majd eljuttatni véleményünket, panaszunkat vagy kérésünket a Kar vagy az Egyetem oktatói és vezetése felé.

Idén a jelöltek újabb lelkes csapata indul el a HK választáson, hogy az említett céloknak eleget tehessenek. Sok múlik rajtuk, de sok múlik Rajtad is, hiszen ahhoz, hogy egyáltalán lehetőségük legyen terveik, ötleteik megvalósítására, ígéreteik beváltására, szükséges, hogy létrejöjjön az új HK, hogy a választás sikerrel záruljon. Ehhez pedig a Te szavazatodra is szükség van!

A hallgatók kezében hatalmas lehetőség van saját sorsuk irányítására, mellyel a gyakorlatban a Hallgatói Képviselet révén tud élni. Egy felelős "egyetemi polgár" pedig nem engedheti ki kezéből a lehetőséget, hogy döntsön saját sorsa felett. Nem így van?

Válassz egy jó csapatot!

Válassz olyan embereket, akikben látod a lehetőséget, a tenni akarást, a számodra fontos elveket, célokat. Kérlek, olvasd el ezt a választási különszámot, esetleg keresd meg a jelölteket személyesen, és dönts!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy az eddigi hagyományokon alapuló, komoly munkát vállaló és azt felelősségteljesen elvégző Hallgatói Önkormányzati mozgalomnak méltó folytatása legyen. Én a most induló csapatot képesnek tartom erre.

Vegyél részt a 2000-es Hallgatói Képviseleti választásokon, adj esélyt nekik, hogy dolgozhassanak a hallgatókért, Érted!

Baráti üdvözlettel:

Endrődi Csilla
HÖK elnök