Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

A Villanykar által szervezett tanulmányi versenyen elért eredmények az 1998/99-es tanévben

Boldog születésnapot, J.R.R. Tolkien!

Füzessy Tamás, a Társaság egyik alapítója beszélt a nyelvek közötti különbségekről, "nyelvjárásokról", a helyesírási szabályokról, kalligráfiáról, elmondta az ékezetesítés és a toldalékolás mikéntjeit, és mindezt meglepően sok példával és fordítással illusztrálta – akárcsak egy idegennyelvi órán.

ACM - ICPC Hungarian National Contest 2004

A 2001-es HK választás eredménye

Kell vagy nem kell?

Cím nélkül

Játék

A játék célja az, hogy minél pontosabban megtippeljétek, hogy egy adott zh-n/vizsgán a résztvevők hány százaléka megy át. Direkt megbukni nem ér!

A Balaton festője

>Vannak vidékek, melyeken örök nyomot hagyott az a művész, aki – miután rácsodálkozott egy tájra – felejthetetlen szavakkal vagy vizuális memóriánkból kitörölhetetlen kompozíciókkal ránk hagyta a maga tájélményét.

Örökzöld rántotthús

Majoros Zoltán

Ejnye, no!

Az előző számban megjelent Fesztivál 7-ről szóló cikkben néhány mondat azt a látszatot kelthette, hogy kifogásoljuk a Schönherz Kollégiumban működő szponzor csoport létét, működését, céljait vagy irányelveit. Ez nincs így. A Kultúr Reszort igyekszik a már meglévő és jól működő rendszerébe illeszteni a Szponzor Csoporttal való kapcsolattartást, és a továbbiakban minden esetben együttműködésre törekszik vele, idejében történő egyeztetéssel ügyelve a Kollégium egységes arculatának, renoméjának megőrzésére. Bízunk a jövőbeni együttműködés sikerességében.

Sasi Péter
Kultúr Reszort vezető