Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Villanykari Szakestélyek

A Műegyetemen pár évvel ezelőtt kezdtek szakesteket tartani. A Közlekedésmérnöki Kar hallgatóinak egy lelkes csapata vállalta fel az úttörő szerepet, de hamarosan a többi karon is kezdett meghonosodni a diákéletnek ez az üde színfoltja.

Az időt csak térben tudom elképzelni

Eretnekek könyve 25.17

Napfogyi

Aktuális ZOH!

Fomalhaut

"...azok az álmok akár igazak is lehetnének."

Rövid hírek Házunk tájáról

Szponzor csoport

"A TDK-val és a Philips-el szintén felvettük a kapcsolatot."

Tatán jártunk, okosodni

"Április első hétvégéjén került megrendezésre a HÖOK (Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája) 2001 tavaszi vezetőképzője."

Néha

Csillag túrás

Bizonyára sokan észrevettétek, hogy Csillagtúra volt április 24-én. Bár az idő nem volt túl jó, mégis elég sokan vettek/vettetek részt rajta.

A rendezvény rendben lezajlott, bár eleinte bizony sok nehézségbe ütköztünk. Alig akadt ember, aki vállalta a szervezést (érthető, mindenki inkább bulizni akart). Végül az elsős évfolyamok fogtak össze és együtt rendezték meg a túrát. Persze akadtak felsőbbévesek is a rendezőgárdában, akik hathatós segítsége nélkül biztos nem boldogultunk volna. Ezúton is szeretnénk megköszönni az FS csapat és a HA5KFU rádióklub segítségét.

A dolog anyagi oldala kapcsán az ember azt hinné, hogy egy ilyen nagy múltú eseményhez könnyű szponzort találni. Pedig ez nem így van. Csak hosszas próbálkozás után találtunk olyan cégeket, amelyek hajlandóak voltak támogatni azt, hogy mi egy jót bulizzunk. Ezek a cégek: a Lias Networx Kft., a Dunaferr Rt. és a MŰISZ. Köszönjük támogatásukat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálatot nem tudtuk megnyerni szponzornak, ezért sajnos előbb kellett befejezni a túra vetélkedős részét, és a koncertre már csak a kollégiumban kerülhetett sor.

A sok résztvevő miatt két útvonalon indítottuk a csapatokat. A túrát eredetileg négy órásra terveztük, mégis volt olyan csapat, amelynek nyolc és fél óra alatt sikerült teljesíteni a távot.

Hogy milyenek voltak a feladatok? Ezt megítélni igazából nem a mi dolgunk, de nagyon reméljük, hogy elnyerték a tetszéseteket. Nem azt tartottuk fontosnak, hogy a pontozás alapján ki végez az első (második stb.) helyen, hanem azt, hogy jól érezzük magunkat, és egy jót szórakozzunk. Azért megemlítjük, hogy a Tehénke Alapítvány végzett az első, a Sch.ü.sch.ü. a második és az Alapítók csapata a harmadik helyen. [Nekem legjobban a We'kings Walesi bárdok a FizC2 függvényében című kompozíciója tetszett – Mozdony]

A Schönherzben a "?" együttes koncertje várta az érdeklődőket, illetve egy, a rendezőkkel való együttműködésre csak korlátozottan képes sörcsap, amelyből csak a rendezvény utolsó fél órájában sikerült sört fakasztani. Az esti Várklub miatt egy kicsit előbb kellett befejeznünk a koncertet, mint terveztük.

Nagyon reméljük, hogy jól éreztétek magatokat, és hogy jövőre talán az időjárás is jobb lesz, méltóan a jubileumi Csillagtúrához.

Réka & Mozdony