Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Őszi féléves kollégiumi rendezvénynaptár

2000/2001-es tanév, őszi félév

Kedves Hallgatóink, Olvasók!

Ezen írásban szeretném köztudomásra adni, hogy a Természettudományi Kar Hallgatói Képviselete mi mindent tett az elmúlt pár hétben.

Gólyabál másutt

Aztán következett a gólyaital keverése, amit két professzor prezentált. Ezen aktus annyit jelent, hogy sok liternyi műanyag üveges és habzó (!), nagyon kommersznek és töménynek látszó italt összekevertek némi szöveges kommentár kíséretében.

Erdélyi Boróka (boro)

Otthonunkban a természet – bemutatkozik a TeOTT

Dohányzásra kijelölt helyek az Egyetem létesítményeiben

"részlet a rektori körlevélből"

VBK

"Új kör alakult a kollégiumban..."

Fair

Harmatcsepp

Impresszum

Kéthetes nyári szakmai programok Európában – ingyen!

A BEST (Board of European Students of Technology, Európai Műszaki Egyetemisták Szövetsége) idén nyáron is meghirdeti a Summer Programot, 24 egyetem 27 témakörét kínálva Neked. A programok gyakorlatilag nyári egyetemek, amiket a tagszervezetekben dolgozó diákok szerveznek. A kurzusok témáját úgy választották, hogy azok érdekes, széles körű érdeklődésre számot tartó témák legyenek, melyekben az adott egyetemek komoly kutatási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A kurzusokon délelőtt előadások, gyakorlatok, mérések, bemutatók és gyárlátogatások vannak, míg késő délután és a hétvégeken az ottani szervező diákok gondoskodnak a szórakoztatásodról. Az összes program nyelve – a BEST hivatalos nyelvének megfelelően – az angol.

A szervezők a megérkezésedtől az indulásodig minden költségedről gondoskodnak, Neked csak az oda- és visszautazási költségeidet kell fedezned.

A témalistát (mikor, ki, milyen kurzust szervez) a következő oldalon láthatod. Ha bővebb információt szeretnél szerezni egy-egy programról, gyere be a NEDIK irodába (K. ép. I. em. 50.). Jelentkezési lapokat is ott találsz. Egy nyáron három helyre jelentkezhetsz, de csak maximum két helyre fogadhatnak el.

Jelentkezési határidő 1993. április 1., szóval ne habozz, gyere be és jelentkezz!!!

Oláh Sándor
BEST