Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

A helyzet egy kicsit megváltozott!

Az ERASMUS ösztöndíjról

Nyugalmat keresve

VERS-ELŐ

EESTEC Exchange

A látogatás végén a menzán ebédeltünk, ami nem egy Goldmann... Kaja csak menüjelleggel van, de 6 menüből lehet választani, mindegyik nagyon gazdag, jár hozzá saláta is, csak az innivalóért kell külön fizetni.

Csak hogy tudjátok...

A Linux operációs rendszer elsősorban a programozók körében elterjedt...

Mérnöki fogalmak

Hopp Ferenc Világjáró Klub

HK news

Lakhatási - OKT - Neptun - Névváltozás

Ajánló

Közönyözök

Vers

És mi van, ha tűz van, babám?

Szomorúan kellett konstatálnom, hogy nem mindenki olvasta az előző Impulzust. A kollégium köré felfestett – amúgy szép rikító sárga – csíkok ellenére (mely a várakozási tilalom határát jelzi) autók tömkelege parkol az épület tövében. Vajon a tulajdonosoknak nem éri meg 20 méter gyaloglás a koli biztonságát? Ááá, más bőréről van szó.

Csak aztán nehogy úgy járjanak, mint az alattunk lakó. (Már az otthoni lakásunkra értem.) Ő is notóriusan a ház előtti járdán parkolt, nemhogy 3 métert, hanem néha fél métert sem hagyva szabadon. Nem használt semmilyen kérés, figyelmeztetés, sem fenyegetés. Néhányszor feljelentették, néhányszor megbírságolták, de nem történt változás. Az egyik szilveszteren viszont – lakótelepről lévén szó – megindult a csillagszóró-eső. Az egyik az erkélyükön felhalmozott nejlonra és papírra esett. Nagy füst, lángok, stb. A tűzoltók viszonylag hamar megérkeztek, de gondban voltak, mert a létrás szer nem bírt a ház mellé állni az ott parkoló autóktól. A történet azonban happy enddel ért véget, mert a tüzet eloltották, és most már a lakótárs is tudja, hová parkoljon.

- DÁ -