Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rácsok

"Akkor én is csak idomítható vagyok?"

KSzK

virtual love story 2001

"...és aznap este köptem az informatikai forradalomra..."

Ultraprog

Villanymérnök, villanymérnök...

Copycat pie perv burnt

Stratégiai Buli

A Kertész Kutyája

TVSZ-feeling

Az új tanterv és a szigorlatok

Itt a BSS!

A Budavári Schönherz Stúdió ezúton is köszönti minden kedves hallgatóját és nézőjét, valamint az Impulzus és a Torony Hírmondó olvasóit. Így az új félév elején néhány hasznos információval szeretnénk szolgálni Nektek – a Stúdióról és adásairól.

Hangműsorok ezután is kedden, szerdán, csütörtökön és vasárnap lesznek a szokott időben, a falikutyán és a 67.75 MHz-es frekvencián. Ez a – jelenleg OIRT sávban található – frekvencia valószínűleg változni fog, fölkerül a CCIR sávba. A videoadások is a helyükön maradnak, bár ma még biztosat mondani a mennyiségről nem lehet. Erről elöljáróban csak annyit, hogy sok új műsorötlet van, melyek megvalósítása több tényezőn múlik, ezért nem szeretnénk többet írni róluk. Annyi biztos, hogy lesznek hétfői adások híradóval, lesznek vetélkedők és lesznek filmek is, a korábbiaknál jobb minőségben, mert igyekszünk fokozatosan átállni az S-VHS rendszerre. Ha minden sikerül, teljesen PAL színekben szeretnénk adást sugározni a félév végére.

Ezeket a műsorokat persze valahogyan ki kell csalogatni a fali csatlakozókból. Ez eddig nem volt túlságosan egyszerű dolog, mert a hálózat bővítésekor a ház kábeleit nem cserélték ki, és ebből származtak a folyamatos vételi nehézségek. Többszöri nekifutás után most ismét megoldás a láthatáron: a szobai telefonkábelek a jelenlegi koaxok mellé kerülnének, így a régiek cseréje most már egyszerűen megoldható. Reméljük, a félév során ez meg is történik. Végül, hogy továbbra is tudjatok műsorokat hallgatni, nézni, a stúdiónak is utánpótlásra van szüksége! Tehát várunk mindenkit, akit érdekel a hangtechnika, a videózás, a műsorkészítés, azaz:

Gyertek stúdiósnak!