Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Ajánló

Játék

Címlappályázat

Öreg szaki, Új Vár Klub

VERS-ELŐ

MusicMania Online

http://musicmania.impulzus.com

Új KB

Járjunk nyitott szemmel, és aminek lehet, örüljünk

Tanárinterjú dr. Palasik Máriával. "Ez még a második világháború előtt volt, de évtizedek múltak el a Műegyetemen anélkül, hogy nő hallgatóként betehette volna ide a lábát."

A 2001-es HK választás eredménye

Helsinkiben jártam, hogy kifejlődjön az agyam

"...három nap alatt legalább 20 kiló lazacot etettek meg velünk."

Rövid hírek Házunk tájáról

Nyári bentlakás

Az átköltözésről a nyári szálláshelyre: ne ijedjen meg senki, hogy arra a bizonyos három napra (június29. – július2.) nem tudja hova tenni a ruháit, könyveit stb., mivel minden szinten lesz egy zárható közösségi helyiség, amit ezeknek a csomagoknak tartanak fent (érdemes nagyobb dobozokat beszerezni, amelyeket megfelelően felcímkézve semmi gond nem lehet). Emellett a felsőbb szinteken valószínűleg lehetőség lesz arra, hogy a szobákban maradjon 1–2 csomag a hétfői beköltözésig. Fontos! Figyeljetek oda: a szobák kitakarításáról szóló híreket komolyan kell venni, a kiköltözéskor azokat megfelelő, azaz makulátlan tiszta állapotban (visszarendezve és kitakarítva) adjátok át, mivel a tisztaság ténye erősen befolyásolja azt, hogy a jövő félévben kaphattok-e kollégiumi férőhelyet!

A nyári bentlakásra időben megérkezett szinte minden kérelem. Idén összesen 454 ember jelezte a bentlakási igényét nyárra, ami jóval több, mint a tavalyi évben. Sajnos a férőhelyek száma idén is korlátos, azaz nem fognak tudni minden jelentkezőnek helyet biztosítani a Schönherzben. Ennek ellenére lehetőség lesz arra, hogy a