Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Elsős kirándulás Doborgazon

A második este is vidámnak ígérkezett, miután megjött az aznapi adag 110 liter bor, ekkor már mindenki sejtette, hogy sokaknak ez az este igencsak csúnya lesz, és milyen igazuk is volt!

Hopp Ferenc Világjáró Klub

20 éves a PC

Az alapmodell 16 Kbyte memóriát és MDA-t (Monochrom Display Adapter, egyszínű karakteres kijelzés), de a csúcsmodell is csak 64 (később 256) Kbyte memóriát és CGA-t (Color Graphics Adapter, 16 színű karakteres és max. 4 színű, fix palettás grafikus képernyő) tartalmazott.

Soós István (Soósi), V. Vill.

TTNY

Maga az épületkomplexum kettő 10 emeletes szárnyból áll. Ez egy teljesen koedukált kollégium.

A homokóra

Vers

Impresszum

A ház, ahol élünk

HÉV közlekedett Budafokról a körtérig, ott lehetett villamosra szállni. Ebben az időben még igen mostohák voltak itt a körülmények.

Nagyernyei Nemes Dániel

A Villamoskari Hallgatói Képviselet

Vizsgatemető

A Vizsgatemető 1995 februárjában két nagy múltú rendezőgárda, a Villanytanya és a Nápolyi egyesüléséből született. Az elmúlt évben jelentkező szervezési nehézségek leküzdése után újult erővel indultunk el. A kör célja elsősorban az, hogy kulturált szórakozási lehetőséget biztosítson a Schönherz Kollégiumban az egyetemista és főiskolás fiatalság számára, ezért a 21 órától hajnali fél 3-ig tartó rendezvényre csak diákigazolvánnyal lehet bejutni.

Bulink kellemes szórakozási lehetőséget nyújt a vendégeknek, a büfé a gyors kiszolgálással, a forralt borral és a melegszendvicsekkel csak növeli a sok hölgy által már amúgy is emelt hangulatot (a vendégeink fele hölgy). Zenei repertoárunkban a legújabb zenék mellett a nosztalgia jellegű számok is megjelennek. A jó hangulat garantált!

A rendezőgárda villamosmérnök és informatikus hallgatókból áll, kicsiny közösségünket vacsorákkal, kirándulásokkal próbáljuk erősíteni.

Tehát ha szeretnéd kellemesen indítani a heted, akkor vár a Schönherz!