Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kedves Gólya Barátom!

Főszerkesztő úr köszöntője.

Közösségi igényre adott közösségi válasz

Interjú Soós Istvánnal, az InfoSite egyik szerkesztőjével. "Szerintem az InfoSite egyik nagy problémája ugyanaz, mint a felsőoktatásé általánosságban manapság: a tömegképzés vagy elitképzés dilemmája."

Kedves DUE!

Az idő szava

Hajnal

"Gyilkolni készülök, megint."

VBK

"Új kör alakult a kollégiumban..."

Házavatás cicával és női nevekkel

Visszatérve a hódokra.

Túlélési útmutató

SPOT

Irodalmi Kör

Vizsgatemető

A Vizsgatemető 1995 februárjában két nagy múltú rendezőgárda, a Villanytanya és a Nápolyi egyesüléséből született. Az elmúlt évben jelentkező szervezési nehézségek leküzdése után újult erővel indultunk el. A kör célja elsősorban az, hogy kulturált szórakozási lehetőséget biztosítson a Schönherz Kollégiumban az egyetemista és főiskolás fiatalság számára, ezért a 21 órától hajnali fél 3-ig tartó rendezvényre csak diákigazolvánnyal lehet bejutni.

Bulink kellemes szórakozási lehetőséget nyújt a vendégeknek, a büfé a gyors kiszolgálással, a forralt borral és a melegszendvicsekkel csak növeli a sok hölgy által már amúgy is emelt hangulatot (a vendégeink fele hölgy). Zenei repertoárunkban a legújabb zenék mellett a nosztalgia jellegű számok is megjelennek. A jó hangulat garantált!

A rendezőgárda villamosmérnök és informatikus hallgatókból áll, kicsiny közösségünket vacsorákkal, kirándulásokkal próbáljuk erősíteni.

Tehát ha szeretnéd kellemesen indítani a heted, akkor vár a Schönherz!