Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

A Microsoft segít a tanulásban!

Az előadások egy kb. egy órás bemutatóból állnak, és utána baráti légkörben, tea mellett tetszőleges témában lehet kérdéseket feltenni, beszélgetni. Jelen esetben lehetőség volt egy picit kézbe venni és kipróbálni a TabletPC-t.

Impresszum

Várklubra föl!

Csak lányoknak!

Ismerkedj meg hóhéraiddal!

Helyreigazítás

Gólyatanács

Ivan Bush & Tibor Clinton

Kaktuszok gondozása a lakásban

és ősszel inkább reggel, míg nyáron inkább este locsoljunk. A víz minimum szobahőmérsékletű legyen, hisz a kb. 25°C-os víz döntően hozzájárul a növény jó fejlődéséhez.

Vízimiki

Irodalmi Kör

Idén tavasszal hiánypótló kezdeményezés indult a kollégiumon belül: egy lelkes kis társaság megalapította az Irodalmi Kört. Célunk az amúgy erősen technikaközpontú életünkbe több kultúrát csempészni. Ennek első formája egy beszélgető-est, mely lehetőséget biztosít mindenkinek, hogy tetszőleges irodalmi témáról elmondja véleményét s meghallgassa másokét, felolvassa kedvenc versét, vagy akár saját művét. Mindenki szabadon hozhat témát, de nem kell aggódni: mi is készülünk ám. :)

Mivel heti egyetlen este alatt nem lehet mindent elmondani, nem lehet mindent bemutatni, ezért létrehoztunk egy web-oldalt (http://ik.sch.bme.hu/), melyen az aktuális események mellett olvashattok könyv-, színház- és filmajánlókat (s nem-ajánlókat), olvasói véleményeket (az oldal szeptembertől új szerkezettel jelentkezik).

Szeretnénk a színházba járást kedveltté tenni azoknak a körében is, akik eddig különböző okok miatt eddig nem szántak rá időt. A félév során több színházi előadást szeretnénk szervezni, terveink közt szerepel többek közt egy Örkény-est (Mácsai Pál) is.

Keressétek a plakátokat, látogassátok a honlapot, de a legfontosabb: gyertek el beszélgetni, gyertek színházba, ne kockuljatok!!!