Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kari hallgatói képviselőink

Világkép

Mamesz in action

Mákdaráló

"Hát igen..."

A vándor

"Az út hosszú volt, évtizedekben mérhető."

Újra Alkotói Pályázat!

Filmszemle

Kolesztöri

Egy újabb érzés...

A zebrán átmenet izgalmában elfelejtett körülnézni, amire csak akkor jött rá, mikor a hangos fékcsikorgással megálló autó fényei a szemébe világítottak, és hallotta a sofőr káromkodását.

Szkeptikusok a toll hegyén, avagy az újságírás felelőssége

"...>>egely györgyök<< sokasága fog legördülni a BSc szintű mérnökképzés futószalagjáról..."

Közönyözök

Vers

Túrakör

A Schönherz Zoltán Kollégium Túraköre egy baráti társaság kezdeményezésére alakult 1992. februárjában, jelenleg kb. 25 tagjuk van. Már korábban is gyakran kirándultak együtt és lelkesedésük odáig terjedt, hogy hivatalosan is felvállalták a kollégium túrakedvelő lakóinak összefogását. A kör tagjai szeretettel várnak mindenkit, aki úgy érzi, hogy szereti a friss levegőt, és nem retten vissza attól, hogy társaival nekivágjon a hegyeknek. A tagság feltétele legalább két túrán való részvétel, de szívesen látnak olyan érdeklődőket is, akik egyszerűen csak egy jó kis gyaloglásra vágynak.

A folyosókon rendszeresen találkozni plakátjaikkal, melyek az aktuális (általában szombati) túrára hívják fel a figyelmet. Az egynapos, környező hegyekbe (Budai-hg., Pilis, Vértes, Visegrádi-hg. stb.) irányuló kirándulásokon kívül tervezik a szünetekben hosszabb, távolabbra vezető utak szervezését (pl. a Nagy Nyári Fellélegzés idején szeretnének külföldre is eljutni), sőt néhányan már megkezdték az Országos Kék Túra teljesítését, amihez bátran lehet csatlakozni. Az ezzel kapcsolatos és egyéb kérdésekre szívesen válaszol:
Eiben Péter (804.)
Szijártó Gábor (401.)