Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Miért? Magyarázattal

"Nem lehet egy gyönyörű nő mellett simán elmenni."

Robert Francis Kennedy (1925-1968)

A KSZK jelenti...

Balu · Hálózatfejlesztés · Worm · Szerverelhelyezés · Hálóregisztráció

"A Házban a múltban, a Házért most is"

Az a tapasztalatom, hogy sajnos a kollégistákat nem igazán érdekli a kultúra, de ezen szerintem még lehet változtatni. Ebben a korban alakulnak ki az olyan szokások, hogy elmegy-e az ember egyszer-egyszer színházba, kiállításra, vagy csak otthon ül, és kizárólag bulizni megy el.

Fegyelmi határozat

EHK-tükör

Rejtvényfejtők bajnoksága

Mese...

Rövid hírek Házunk tájáról

2002. február 8-án testületileg lemondott a KKB.

(El)Kerítés

Spontán

[Szóval azt mondták, hogy írni kéne ide valamit.] Látnok vagyok, látom a szörnyű október végi időt. Elittam az összes pénzem a Qpán. Nem maradt egy vasam se. De boldog vagyok. Hisz jövőre rendezünk. Nagy-sok qpát fogunk kiosztani. [Még igyunk szerintem...]

Hogy is jött ez a név? Úgy gondoltuk, hogy legyen valami SPONTÁN. És lőn. [Ezt most ne írd le, de szerintem még mindig kéne inni valamit.] Mit is még? Van demokratikus diktatúránk, van logónk, vezetőnk, régi csapatnevünk (Rémszarvas – csak mindig cikizték a csúnya bácsik, hogy Rém Sz** Vagy!). Van még egy egész fél szintünk is, meg sok külsős. [Itt túl nagy a punnyadás, én elhúzok a...] Lesz még pólónk, korsónk, szponzorunk, vilmoskörte-poppertánc. És a legfontosabb: Anyu.

Éljenek a gyökerek!