Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Kriptoszolipszista töredékek

Mosolygós fesztivál a Balaton-parton

Idén Fonyódon volt az EFOTT

Túlélési útmutató

A többiek

Műegytemi karok bemutatása

Teaház

Bolt++

"A "Hogyan legyünk gazdagok?", a "Sikeres élet titkai" és a "Hogyan érveljünk gyorsan és hatásosan?" című munkák bestsellerek lettek, íróik pedig egycsapásra meggazdagodtak. Az Impulzus sem maradhat ki ebből az üzletből, így egy tanulmányt készítettünk..."

Programozás 24 órán át

Aranyásó Filmklub

Aranyhalandzsa

Reggel

Önnön kínokozásunk útjába miért nem áll senki?

Kék Osztriga

Ennek a körnek a hagyományai egy 5 évvel ezelőtti Gólyatáborra nyúlnak vissza, ahol is az ottani büfé felelősei a megmaradt készletek kiárusítását itt a koleszban folytatták, amely tevékenységből aztán egy egész körré nőtték ki magukat... Azóta már a tagok javarészt lecserélődtek, és az arculat is kicsit átalakult: mostanában hétközben finomságokkal (palacsinta, melegszendvics, sültkrumpli, virsli...) csábítják az éhes kollégistákat. Nagyobb rendelés esetén akár a szobádig is szállítják a telefonon megrendelt étkeket. Ez a "sokcsillagos luxusszolgáltatás" (természetesen) igen nagy népszerűségnek örvend a koleszosok körében.

És hogy maguk a rendezők miért csinálják? Higgyétek el, igen jó buli tud lenni egy egész délutános sütés-főzés, főleg jó hangulatban és jó társasággal. Mindeközben még a palacsinta-készítés rejtélyeit is megtanulhatod!