Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Szakválasztás

Szitázó

Dobozok

Hauer-esték sorozat

A stresszfehérjék szerepe a földi élet keletkezésében és fenntartásában.

Kék Osztriga

Extrapoláció

Ösztöndíjosztás és Modulválasztás GTK módra

A modulválasztás talán az egyik legfontosabb és legrizikósabb téma, illetve esemény az öt év folyamán! Ha nem sikerül ezt az akadályt meglépni, akkor minimum egy évet csúszik az ember.

American Beauty

Mit (t)együnk, ha éhesek vagyunk?

Impresszum

Zaránd Miklós, III. vill.

Miért jó rám szavazni?

Elnöke vagyok a VAM-nak (Villamosmérnökök A Mobiltelefonokért). Ez az energikus társaság, melynek taglétszáma folyamatosan nő, az alábbi célokért küzd:

·A becsületes mobiltelefonos villamosmérnökökkel szembeni negatív diszkrimináció megszüntetése.

·Mobiltelefon után járó támogatások emelése (azért mobiltelefonok után jár, és nem személyenként, hogy annál több támogatást kapjon a becsületes mobiltelefonos villamosmérnök, minél több mobiltelefonja van).

·És fő célunk: A Villanykaron a mobiltelefon használatának kötelezővé tétele.

Ez a sok teendő természetesen nem akadályozhat (és nem is fog) többi célom megvalósításában:

·Egyik legnagyobb probléma, hogy az Egyetemi Városban nincs egyetlen hely, ahol a becsületes mobiltelefonos villamosmérnök szórakozni tudna. Gondoljatok bele: van-e a világon még egy olyan város, ahol nincs kocsma, darts- és biliárdklub, tekepálya? Ezt a problémát egy szórakoztatókomplexum építésével oldanám meg a I épület és a Petőfi-híd közötti részen, így nem kellene minden becsületes (mobiltelefonos) villamosmérnöknek fölöslegesen kimenni a városból, hogy megigyon egy sör-bor-pálinkát.

·Vannak ám a közeljövőben megvalósítható célok is. Pl.: a HSzK-ban kreditrendszer bevezetését tervezem, hogy ne kelljen órákat sorban állni a becsületes (mobiltelefonos) villamosmérnöknek, hogy - ha engedik bokros teendői, és marad egy kis szabadideje - megnézhessen valamit a NEPTUN-ban, csak azért, mert néhány nem becsületes (nem mobiltelefonos) hallgató fél napokat ül a gép előtt igen hasznos tevékenységet folytatva (pl.: IRC, ugye) ahelyett, hogy pl. mobiltelefonálna, vagy más hasznos munkát találna magának

·A T épület I. emeleti WC-jének rendbetétele (lyuk befalazása - erkölcsrendőri feladatok, ugye)

Aki rám szavaz biztos, hogy nem fog csalódni. És tudjátok, hogy miért nem: mert én nem ígérgetek.