Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Impresszum

Cím nélkül

Végigcsináltuk a fesztiválok nyarát

A banda egyik tagja azt álmodta, hogy a mellékhelyiség ajtajára "Men" és "Women" helyett "Chumba" és "Wamba" volt írva. Hajnalban pedig Buddháról beszélgetni egy keresztény teológushallgatóval csak a Szigeten lehet. Nyári fesztiválösszefoglaló.

"Mi a legőrültebb álmod?"

"Valóra váltjuk!"

Király Dénes (Dezső), II. Vill.

Akcióban a Kórus

"...igény van az ehhez hasonló, hiánypótló kulturális rendezvényekre..."

A nevezett csapatok – XXX. Qpa

Elsős kirándulás Doborgazon

A második este is vidámnak ígérkezett, miután megjött az aznapi adag 110 liter bor, ekkor már mindenki sejtette, hogy sokaknak ez az este igencsak csúnya lesz, és milyen igazuk is volt!

Erdélyi Boróka (Boró)

Aerobik Klárival

Fantasztikus mozgása van, hozzá a sármja, és persze a brazilos kinézet. Nagyon klappol.

Millennium

Lassan a BME ezeréves falai közé is beszivárog a millennium. De ez a millennium legalább a számokat tekintve jó időben van, mégha a csapból is ő folyik. Van az Egyetemen egy rendezvénysorozat az M&M (de ez itt most a Műegyetemi Millenniumot jelenti), melynek keretében a K épület aulájában kiállították a szt pont korona pont hologramját (made by BME, Fizika Tanszék), néhány fotót a koronáról, az esztergomi vár CAD-es modelljét (made by BME, Építészeti Ábrázolás Tanszék Tudományos Diákköre) illetve egy tudományos értekezést: A Szent Korona Mérnöki szemmel, "néhány érdeklődésre számottartó következtetéssel" címmel. ("Ugyanaz az egyetlen méret fordul elő meghatározóan a Szent Korona mindkét részén, az alsó részen és a pántokon egyaránt. Ez a méret kb.
50-52 mm, ami egyébként az Úr trónus-szélességének (koronán lévő kép), azaz a 2,54 mm-nek éppen kétszerese. S ez meglepő módon éppen 2 inch...")

Volt megnyitó is – pogácsa, Pokorni, pezsgő és kameramann dögivel. A közönség garantált – 12-től negyed 1-ig a K aulában – a siker óriási, a hologram szép, a fényképek csillognak, a 3D-s modell is kész – még az oszlopok csipkéi sem texture map-esek, a freskók a falon is az eredeti alapján készültek – lehet kiírni szalagra az adatokat...

S ha jő a Millenniumi Falcon, nekünk sem kell szégyenkeznünk, nekünk is van az M betűs csodából.

-framling