Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

MusicMania

Ten: Babylon

Siemens támogatás

Sporthírek

"A legutóbbi Impulzus megjelenése óta megint számos sportrendezvényre került sor, melyek eredményeit az alábbiakban olvashatjátok."

Eszelős szivatás, avagy vizsgázgatás a'la BME

Gólyabál 2003 – szubjektív élménybeszámoló

Bár idén valahogy nem voltam a szokásos kötekedős hangulatomban, nem szúrt szemet igazán komoly rendezői hiba, valahogy profibbnak tűnt a bál szervezése, mint az eddigi években.

Gondolataim

"Öröktől valónak tetszik, s aki öröktől való, az talán örök."

Aranyásó Filmklub

Mi lenne...

Villanykari nóták

Nightwish

"Mindenki figyelmébe ajánlom szeretettel az opera és a metál e sajátos, csodálatos ötvözetét."

A Dékán úr köszöntője

Csillagtúra

Volt Csillagtúra, immáron harmincegyedszer.

Életkép: Két Superman-részeg, de reményteli egyetemista fiatal egymást támogatva énekel a Nagyréten egy emelvényen, míg az utolsó néhány csapat szállingózik befelé. Ott volt a végállomása a Csillagtúrának. Ennek a pontnak nagy sikere volt, mert itt lehetett beváltani a kajajegyeket paprikáskrumplira, ami egyébként szerintem igen jól sikerült. Egy kedves anyuka, talán épp' az egyik oldboy-feleség emelgeti a kisgyereket:

– Na, szépen énekelnek a fiúk?

A csapatok többsége jókedvvel érkezett célba, bizonyára a tanszékeken és a közöttük lévő tekervényes, de legalább kellemes erdei utakon magukbaa szívott jó hangulatnak köszönhetően.

Jólesett, hogy most is képviseltette magát az a bizonyos csapat, amelyik az első Csillagtúrát szervezte. Köszönjük nekik!

A szomorú csak az volt az egészben, hogy a szép idő ellenére a koncert technikai okokból elmaradt. A rendezőség sajnálja, és a következő Csillagtúra rendezőséggel szívesen megosztja tapasztalatait, hogy ilyen többé ne forduljon elő.

TCHibo