Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Tudni kell...

"...TDK-t írni"

A nap szépe

Molnár Ágnes (Ághy), III. Info.

Az utolsó első tollvonás

Főszerkesztői köszöntő helyett

Hogyan nyerjünk Schönherz Qpát öt arcpirítóan egyszerű lépésben?

Kivesszük, betesszük.

A Hallgatói Képviselet névsora

A vak Angie és kutyája

Szakmai tevékenységek a Szakkollégiumban

Most a szakkollégium egyik fő irányvonalát, a tanulmányi területet mutatjuk be.

Viccek

Újabb változások a szabályzatokban

"KTVSZ módosítás, Kari Tanulmányi ügyrend"

Új Várklub

Az Új Várklubról elmondhatjuk, hogy mindig a "kor"-nak megfelelő stílusú zenei repertoárral várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Ma már nem csak a zenében követi a kort, hanem technikai felszereltségben is. Bizonyítja ezt a rengeteg fényeffekt, hangosítás, ami egy mai modern diszkóhoz szükséges.

Régebben a Várklubnak rengeteg gondja volt a korábbi rendezőkkel és a környékbeli lakókkal (előbbieknek a KKB, utóbbiaknak a kiszűrődő zajok és a hazafelé tartó mámoros fiatalok nem tetszettek), de szerencsére lassan rendeződött a helyzet.

A nyugodt szórakozást csak a rendezők határozott fellépésével lehet biztosítani. Ezért van az, hogy ha valaki rendező akar lenni, akkor igen kemény felvételi procedúrán - ún. "próbázáson" - kell átesnie.

A Várklub ma a kollégium legnagyobb bevételi forrása. Ha nem lenne, jóval kisebb anyagi keretek között működhetnének a kulturális körök, nehezen tudná támogatni a KKB a szakmai köröket, nem lehetne megcsinálni azokat a felújításokat a kollégiumban, amelyek szükségesek, de az egyetem nem tud pénzt biztosítani rá. A bevétel főleg a büféből és az alkalmi - külsős - belépőkből származik. A kollégisták számára a Várklub kedvezményes belépést biztosít - hiszen valahol még mindig a kollégisták rendezvénye. A bulik pénteken és szombaton zajlanak, az aktuálisan kedvelt együttesekkel.