Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Már a rektor is?

Állásbörze Felkészítő Napok 2004

A tréning lényege, hogy a résztvevők egymás mellett egyénileg legyenek képesek pozitív visszacsatolásra, és így viselkedési minták kialakítására.

"Célunk az, hogy az emberek jól érezzék magukat"

Sok a várakozási idő, ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. Jelenlegi kapacitásunk a maximális, három nagy és három kicsi szendvicssütőt használunk, folyamatosan van kenyér a sütőben, folyamatosan készítjük a szendvicseket.

Roots

"...kipróbálják, milyen Cavalera sírontúli hörgése lágy fúvóskíséret mellett."

Sporthírek

November 2-án következett a schakkverseny. Nagyon jó hangulatban zajlott, sikerült egypár új tagot elcsábítani a hétfő esti foglalkozásokra, nagy örömünkra nemcsak schönherzesek vettek részt a rendezvényen, hanem külsősök is szép számmal.

Mindentudás Egyeteme Klub sorozat

Adagio

A ház őrei

Beszélgetés a SchönherzŐrség vezetőjével

MusicMania

"Stormwitch, Royal Hunt"

Csiszár László (Tsiszi)

Új Várklub

Az Új Várklubról elmondhatjuk, hogy mindig a "kor"-nak megfelelő stílusú zenei repertoárral várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Ma már nem csak a zenében követi a kort, hanem technikai felszereltségben is. Bizonyítja ezt a rengeteg fényeffekt, hangosítás, ami egy mai modern diszkóhoz szükséges.

Régebben a Várklubnak rengeteg gondja volt a korábbi rendezőkkel és a környékbeli lakókkal (előbbieknek a KKB, utóbbiaknak a kiszűrődő zajok és a hazafelé tartó mámoros fiatalok nem tetszettek), de szerencsére lassan rendeződött a helyzet.

A nyugodt szórakozást csak a rendezők határozott fellépésével lehet biztosítani. Ezért van az, hogy ha valaki rendező akar lenni, akkor igen kemény felvételi procedúrán - ún. "próbázáson" - kell átesnie.

A Várklub ma a kollégium legnagyobb bevételi forrása. Ha nem lenne, jóval kisebb anyagi keretek között működhetnének a kulturális körök, nehezen tudná támogatni a KKB a szakmai köröket, nem lehetne megcsinálni azokat a felújításokat a kollégiumban, amelyek szükségesek, de az egyetem nem tud pénzt biztosítani rá. A bevétel főleg a büféből és az alkalmi - külsős - belépőkből származik. A kollégisták számára a Várklub kedvezményes belépést biztosít - hiszen valahol még mindig a kollégisták rendezvénye. A bulik pénteken és szombaton zajlanak, az aktuálisan kedvelt együttesekkel.