Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Elavult, öreg szakik

Torlem Qndó nyilatkozata

EHK-tükör

Gólyatanács

Megdobálták a Baby-Ladyt

"A következő cikket a Mai Napban olvashattuk."

Ödön helyett kakaóscsiga

"Van salátabár, sőt meleg étel készítésére is felkészültek."

EHK-tükör

Együttműködve a KTH leendő vezetőségével, az EHK koordinálásában a karok bevonásával elkezdődött a hallgatók felvilágosításához szükséges előkészítő munka, hogy minden információhoz hozzájussatok még időben. Ezt egyelőre jelentősen akadályozza, hogy nincsenek még készen az Ügyrendek.

Ismét tandíj

Sch Kórus

[Email Svájcból]

Új Várklub

Az Új Várklubról elmondhatjuk, hogy mindig a "kor"-nak megfelelő stílusú zenei repertoárral várja a szórakozni vágyó fiatalokat. Ma már nem csak a zenében követi a kort, hanem technikai felszereltségben is. Bizonyítja ezt a rengeteg fényeffekt, hangosítás, ami egy mai modern diszkóhoz szükséges.

Régebben a Várklubnak rengeteg gondja volt a korábbi rendezőkkel és a környékbeli lakókkal (előbbieknek a KKB, utóbbiaknak a kiszűrődő zajok és a hazafelé tartó mámoros fiatalok nem tetszettek), de szerencsére lassan rendeződött a helyzet.

A nyugodt szórakozást csak a rendezők határozott fellépésével lehet biztosítani. Ezért van az, hogy ha valaki rendező akar lenni, akkor igen kemény felvételi procedúrán - ún. "próbázáson" - kell átesnie.

A Várklub ma a kollégium legnagyobb bevételi forrása. Ha nem lenne, jóval kisebb anyagi keretek között működhetnének a kulturális körök, nehezen tudná támogatni a KKB a szakmai köröket, nem lehetne megcsinálni azokat a felújításokat a kollégiumban, amelyek szükségesek, de az egyetem nem tud pénzt biztosítani rá. A bevétel főleg a büféből és az alkalmi - külsős - belépőkből származik. A kollégisták számára a Várklub kedvezményes belépést biztosít - hiszen valahol még mindig a kollégisták rendezvénye. A bulik pénteken és szombaton zajlanak, az aktuálisan kedvelt együttesekkel.