Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

HK news

Sporthírek

"A legutóbbi Impulzus megjelenése óta megint számos sportrendezvényre került sor, melyek eredményeit az alábbiakban olvashatjátok."

Az üzenet

Egy kutatócsoport kitalált egy lexikont, amely néhány oldalon tartalmaz mindent, amit odaát tudni kell rólunk, és először rajtunk, embereken tesztelte, hogy mennyire dekódolható a mondanivaló.

Véres vasárnap

Míg Ridley Scott látványosan hazafias, minden katonája zubbonyán szembeötlően ott virít a csillagos-sávos lobogó, addig az európai alkotásban összesen két ír zászlót látni a tüntetők kezében.

Mi is az a kétlépcsős képzés?

A bolognai folyamat és következményei.

Csillagtúra reklám

A Dékán úr köszöntője

Világkép

Mamesz in action

TDK Konferencia

Áramszünetek egyetemünkön

Székely Király Zsolt, V. Vill.

Egy év rendezőség után 2000 tavaszán elvállaltam az Új Vár Klub személyzeti főnöki posztját, melyet azóta is betöltök. Ezalatt a 2 év alatt szorosabb kapcsolatba kerültem a kollégium vezetésével, és komoly tapasztalatokat szereztem a szervezés és erőforrás-managelés terén. Ezeket a tapasztalatokat felhasználva szeretném a közeljövőben (és esetleg a távoliban is) mint HK-s a hallgatók érdekeit képviselni. Elsődleges fontosságúnak tartom a szociális juttatások elbírálásával, intézésével kapcsolatos problémák megoldását, és a hallgatóktól érkező kérdésekre való gyors és hatékony reagálást.

Bízva a sikeres együttműködésben:

Székely Király Zsolt
E-mail: sk218@hszk.bme.hu