Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Schönherz Hegymászó Kör

Y1.999K

"timer alsó byte-ja dl-be ..."

Apróhirdetés

Hende Szabolcs Márton (Xabi), III. Vill.

II. 24 órás programozóverseny

Csajkovszkij Diótörőjére kellett a robotoknak táncot bemutatniuk

Beszámoló a Hallgatói Képviselet tevékenységéről

Ami a jövőt illeti, a Kari Tanács egy döntése elvileg lehetővé teszi, hogy 2004 szeptemberében az informatika szakon már kétlépcsős formában induljon meg a képzés.

Gólyabál

A homokóra

Vers

A tegnap szörnyű

Cest la vie (en France)

Egy tömött buszon akár középről is képesek az emberek előreadogatni a pénzt egy jegyért, hogy érvényesítsék utazásukat. Persze a szabályosság az eszméletlen bürokráciában is megmutatkozik.

Rongyláb Party & Táncklub

E két klub fő célja, hogy kulturált és kötetlen lehetőséget biztosítson az egyetemista és főiskolás fiataloknak a hagyományos (standard ill. latin-amerikai) táncok tanulására (amely táncok ismeretét a rendezőgárda az általános műveltség részének tekinti). Elsősorban azokra a hallgatókra számítunk, akik nem tudnak, vagy nem akarnak szervezett tánctanfolyamokra járni és versenyszerűen táncolni, de szeretnék e táncokat legalább alapfokon elsajátítani. Másrészről mindkét klub befelé, tagjai számára kiváló közösségformáló hatású, hiszen ők egyetemi éveik alatt folyamatosan részt vesznek a munkában. Fontos, hogy a tagok a rendezői feladatok mellett természetesen a tanulmányaikat se hanyagolják el.