Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Minden út az Agrobankhoz vezet

Vers

Apróhirdetés

C64 inside

"...a tokozást addig kellett reszelni, míg csak egy vékony réteg maradt belőle..."

"A Schönherz kolesz nem apácazárda..."

Az Isten tragédiája

Műegyetemi Kórus tájékoztató

Néhány név a kollégiumból

Avagy kinek kell köszönni.

Ironman, a verseny

Mint kertben a virágok...

A lányban egy pillanatra meghűlt a vér, és dolgavégezetlenül elment, hogy egy másik sírt keressen. Hamarosan megtalálta.

Gólyabál

Hagyományos gólyabálunkat idén november 16-án rendeztük, a Budai Várban. A nyitóbeszéd után a gólyák hosszas hetek alatt begyakorolt nyitótáncát láthattuk, majd kezdetét vette a báli mulatság. A jazzteázóban Dr. Valter & The Lawbrakers játszott, és fellépett a Schönherz Kórus. A borozóban Cirmos-Kormos Gábor és zenekara, a nagyteremben pedig a Lucky Boys játszott. Az aulában cipőpucolás, tréfás házasság és hasonló események szórakoztatták a vendégeket. Éjfélkor került sor a gólyaesküre, utána pedig tombolasorsolásra. Hajnali egytől a teaházban disco vette kezdetét.

A seniorok munkájának köszönhetően nem történt semmi incidens, a ruhatárban gyorsan pörgött a kabát be- és kiadás. Népszerűnek számított a koktélbár a profi koktélosok és az alacsony árak miatt, valamint a Teaház utánozhatatlan rumos kakaója.

Nekem legjobban az egyik ruhatárnál spontán kialakult kulturális színpad tetszett: a Schönherz Kórus jelenlévő tagjai énekeltek, egyikük gitározott, az Irodalmi Kör képviselői pedig tánctudásukat mutatták be – mosolyt csalva a kabátért sorban állók arcára.

Bacsi