Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Jó ez így?

Számítógépek, kártyaleolvasók, operátorok

"Egy-másfél órára nem ül le az ember programozni"

La Fontaine után...

A mindenható az idők kezdete előtt...

Néhány fontos név a kollégiumból

Mosoly

"Hé, ember, mit csinál ott?"

Impresszum

Sporthírek

A tél után kiszabadulhatnak azok is a négy fal közül, akiket a téli sportok szépsége nem fogta meg.

Annyi kérdés kavarog mostanában bennem!

Az elefántokról...

Olvassunk!

Megcáfolását (vagy meg nem cáfolását) az olvasóra bíznám. A bulikról csak annyit, hogy voltunk más karok gólyabáljain, a saját gólyabálunkon, részt vettünk a Villanykari Korsóavató Szakestélyen.

Kispéter Zita, V. Vill.

Gólyabál

Hagyományos gólyabálunkat idén november 16-án rendeztük, a Budai Várban. A nyitóbeszéd után a gólyák hosszas hetek alatt begyakorolt nyitótáncát láthattuk, majd kezdetét vette a báli mulatság. A jazzteázóban Dr. Valter & The Lawbrakers játszott, és fellépett a Schönherz Kórus. A borozóban Cirmos-Kormos Gábor és zenekara, a nagyteremben pedig a Lucky Boys játszott. Az aulában cipőpucolás, tréfás házasság és hasonló események szórakoztatták a vendégeket. Éjfélkor került sor a gólyaesküre, utána pedig tombolasorsolásra. Hajnali egytől a teaházban disco vette kezdetét.

A seniorok munkájának köszönhetően nem történt semmi incidens, a ruhatárban gyorsan pörgött a kabát be- és kiadás. Népszerűnek számított a koktélbár a profi koktélosok és az alacsony árak miatt, valamint a Teaház utánozhatatlan rumos kakaója.

Nekem legjobban az egyik ruhatárnál spontán kialakult kulturális színpad tetszett: a Schönherz Kórus jelenlévő tagjai énekeltek, egyikük gitározott, az Irodalmi Kör képviselői pedig tánctudásukat mutatták be – mosolyt csalva a kabátért sorban állók arcára.

Bacsi