Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Bugyuta

Mit jósolnak a csillagok?

Időjárás-jelentés

Szkeptikusok a toll hegyén, avagy az újságírás felelőssége

"...>>egely györgyök<< sokasága fog legördülni a BSc szintű mérnökképzés futószalagjáról..."

Mosoly

"Hé, ember, mit csinál ott?"

SPOT fény-képrejtvény!

Villamosmérnök himnusz

Diákok az Unióban

Az EU folyamatosan arra ösztönzi felsőoktatási intézményeit, hogy kössenek szerződéses viszonyt egymással az egyes tagországok egyetemei, mert csak így érhető el, hogy elismerjék a külföldön megszerzett kreditpontokat.

Baross Levente, II. Info.

CSN II. éves közgyűlés, 1999. február 18-21. Varsó

"akár teljes értékű csereprogramot is szervezhetünk"

Gólyabál

Hagyományos gólyabálunkat idén november 16-án rendeztük, a Budai Várban. A nyitóbeszéd után a gólyák hosszas hetek alatt begyakorolt nyitótáncát láthattuk, majd kezdetét vette a báli mulatság. A jazzteázóban Dr. Valter & The Lawbrakers játszott, és fellépett a Schönherz Kórus. A borozóban Cirmos-Kormos Gábor és zenekara, a nagyteremben pedig a Lucky Boys játszott. Az aulában cipőpucolás, tréfás házasság és hasonló események szórakoztatták a vendégeket. Éjfélkor került sor a gólyaesküre, utána pedig tombolasorsolásra. Hajnali egytől a teaházban disco vette kezdetét.

A seniorok munkájának köszönhetően nem történt semmi incidens, a ruhatárban gyorsan pörgött a kabát be- és kiadás. Népszerűnek számított a koktélbár a profi koktélosok és az alacsony árak miatt, valamint a Teaház utánozhatatlan rumos kakaója.

Nekem legjobban az egyik ruhatárnál spontán kialakult kulturális színpad tetszett: a Schönherz Kórus jelenlévő tagjai énekeltek, egyikük gitározott, az Irodalmi Kör képviselői pedig tánctudásukat mutatták be – mosolyt csalva a kabátért sorban állók arcára.

Bacsi