Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Egy kérés a Netpincértől

Az egyetlen barát

"Engem senki sem szeret"

Scriptíz

"...a HPL ugye valami scriptnyelv?"

Impresszum

Nézőpont

Élő olimpikon

Tudni kell... Blues szöveget írni

Ügyelni kell arra, hogy nyelvtani szabályokat ne nagyon tartsunk be, mert rögtön kibukna, hogy fehérember írta!

Cím nélkül

Aranyember menzája

"Azt nem ma kell. Hol volt csütörtökön?"

Budapest

Szórakozás, strandok, teaházak, kávézók, sportolás, hard-kultúra

Fesztivál 7

Minden kilenc évvel ezelőtt kezdődött. A kollégium irodalmi érdeklődésű lakói amatőr színtársulatot alapítottak. A társulat több sikeres fellépés után egy országos szintű egyetemi színház-találkozóval lepte meg a Ház lakóit és baráti körét. Az egyhetes programsorozat iránt való nagyfokú érdeklődésen felbuzdulva 1993-ban a találkozó már több művészeti ágat magába foglaló Fesztivál 7-ként került megrendezésre.

A rendezvény elsőrendű célja volt lehetőséget biztosítani a fiataloknak, hogy mérsékelt, számukra is elérhető áron látogathassanak igényes kulturális programokat, megismerjék a hasonló korú színi előadók törekvéseit, munkáját, illetve, hogy kulturált környezetben tölthessék el szabadidejüket.

Az alapötlet immár kilenc éves, de az, hogy egy igen széleskörű fesztivál lett belőle, köszönhető a Kultúr reszort lelkes tagjainak. A szervezők a rendezvény színhelyéül természetesen a kollégium földszinti és első emeleti klubtermeit és körfolyosóit választják, a termeket hangulatos díszítőelemekkel kiegészítve kávéházi, csárdai vagy éppen barokk hangulatot teremtenek a kollégiumnak.