Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Tubak Péter

EHK-tükör

Kicsit nem figyeltem oda, és az időjárás a tavaszt átugorva rögtön a nyárba, és vizsgaidőszakba csapott át! Jövőre leülök megnézem! Most meg megnézhetem magam...

A teafilter

Csiszár László (Tsiszi)

Britney Spears az orvosi szakértők véleménye szerint még szűz

ITsecurity workshop

Spanyol kollégánk volt még rendkívül vidám több liter sangria elfogyasztása után, mikor is bemutatta: egyszerre két pohárból is lehet inni az optimális hatás elérése érdekében.

Impresszum

Bigus Kornél, I. doktorandusz

Mit együnk?

"Kicsit kezdünk elkényelmesedni."

Házi feladat 4500 forintért!

"Diszkrét nagyházi azonnal"

Fesztivál 7

Minden kilenc évvel ezelőtt kezdődött. A kollégium irodalmi érdeklődésű lakói amatőr színtársulatot alapítottak. A társulat több sikeres fellépés után egy országos szintű egyetemi színház-találkozóval lepte meg a Ház lakóit és baráti körét. Az egyhetes programsorozat iránt való nagyfokú érdeklődésen felbuzdulva 1993-ban a találkozó már több művészeti ágat magába foglaló Fesztivál 7-ként került megrendezésre.

A rendezvény elsőrendű célja volt lehetőséget biztosítani a fiataloknak, hogy mérsékelt, számukra is elérhető áron látogathassanak igényes kulturális programokat, megismerjék a hasonló korú színi előadók törekvéseit, munkáját, illetve, hogy kulturált környezetben tölthessék el szabadidejüket.

Az alapötlet immár kilenc éves, de az, hogy egy igen széleskörű fesztivál lett belőle, köszönhető a Kultúr reszort lelkes tagjainak. A szervezők a rendezvény színhelyéül természetesen a kollégium földszinti és első emeleti klubtermeit és körfolyosóit választják, a termeket hangulatos díszítőelemekkel kiegészítve kávéházi, csárdai vagy éppen barokk hangulatot teremtenek a kollégiumnak.