Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Budavári Schönherz Stúdió

A BSS ma az ország talán legjobban felszerelt, hallgatók által működtetett egyetemi stúdiója.

Ismét itt az idő, válasszatok!

Fontos tehát, hogy a Hallgatói Képviselet időben, és megfelelően fel tudjon állni, meg tudja kezdeni működését. Fontos, hogy ebből ti is kivegyétek a magatok részét, azaz gyertek el szavazni, döntsetek arról, hogy ki harcolhat majd egy évig értetek.

Boldog születésnapot, J.R.R. Tolkien!

Füzessy Tamás, a Társaság egyik alapítója beszélt a nyelvek közötti különbségekről, "nyelvjárásokról", a helyesírási szabályokról, kalligráfiáról, elmondta az ékezetesítés és a toldalékolás mikéntjeit, és mindezt meglepően sok példával és fordítással illusztrálta – akárcsak egy idegennyelvi órán.

Találkozunk szerdán

VBK – könyv minden mennyiségben

Kollégista lettem...

IEEE Etikai Kódex

Tavaszi csúcstartó

"Nagy sikert aratott a 2*100 m-es lovacska."

Modern Rapszódia

"Hihetetlenül őszinte, méltóságteljes, csodálatos muzsika."

Mi történt a SKEBU és a SKUBU között

KSZK rövidhírek

Új nyomtató

A Siemens jóvoltából szerzett új, kétoldalas nyomtatásra is képes lézernyomtató rövidesen a kollégisták rendelkezésére áll, amint befejeztük a hálózaton keresztüli nyomtatás és a számlázórendszer beállítását.

Újoncavatás

Idén 16 fővel bővült a KSZK tábora, új szintfelelősök és új netadmin felel majd a ház hálózatának karbantartásáért. Segítsetek nekik azzal, hogy a felmerülő problémákat először magatok próbáljátok megoldani a

http://www.sch.bme.hu/net/

oldalon található leírások alapján!

A"Nagy Testvér"...

A hálózatunk kimenő forgalmának felügyeletét ellátó netwatcher a nyáron megerősödött: az új gép gigabites hálókártyájával remélhetőleg kitartóan szolgálja majd a kollégiumot.