Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

PC-dömping

Join the Esoteric Order of IFS! Worship the Fractal Gods

– ismeretlen hittérítő a XX. század vége táján

Egy kérés a Netpincértől

Matyi és a haverok

Az előadást Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, Lúdas Matyi anyja vezeti fel; fekete öregnéni-ruhája alapján valószínűleg épp a temetőbe indult, csak előtte berángatták a színházba.

Kollégiumi körök

Kollégiumi körök bemutatkozása.

HK news

Rövid hírek Házunk tájáról

Nőnap - Átköltözés - KGy - Dezső - SPOT - Szakkoli - Szponzor Csoport

Egy felmérés tanulságai

Milyen állást szeretne egy infós?

Túlélhetjük-e a technikát?

A nyersanyagkérdés politikai és gazdasági kérdéssé vált. Az olajkészletek kifogyóban vannak, mégis még mindig a benzin a legolcsóbb üzemanyag.

Péz pont hu

Így történik, hogy – a nic.hu példájával élve – az árvíztűrő.hu domaint feloldás előtt a klienseknek xn-rvztr-wqa0gx3bwi.hu formába kell konvertálniuk.

Kálmán György (Gyuri), III. Info.

Egy év a Titkári reszortban, több mint fél év a KKB-ban és szervezési tapasztalataim megfelelő hátteret adtak ahhoz, hogy nagyobb feladatot vállaljak el. Ekkor csatlakoztam a HK-hoz, ezen belül a Kari Diákjóléti Bizottságban kezdtem dolgozni. Itt sok tapasztalatot szereztem, ezek segítségével új adminisztratív rendszert dolgoztunk ki, ennek köszönhetően többszörösére nőtt a különböző pályázati papírok átvételének és rendszerezésének hatékonysága. A jövőben továbbra is a KDJB-ben szeretnék dolgozni, illetve a HK hosszú távú stratégiájának kialakításában is szívesen részt vennék. Harmadévesen, úgy érzem, már rendelkezem megfelelő rálátással a képzésre ahhoz, hogy érdemi munkát tudjak végezni ezen a téren. Jobban szeretném képviselni az érdekeiteket, szeretném, hogy a KDJB feladatait gördülékenyebben tudjuk megoldani. Ehhez kérem a támogatásotokat. Bizalmatokat előre is köszönöm!

E-mail: kalmangy@sch.bme.hu