Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rövid hírek

Az üvegfúvó

"Könnyed, női tündéralak volt, légies vonásokkal..."

Budapesti Szkeptikus Konferencia – 2004. február 28.

Számomra ezzel sajnálatos módon hitelét vesztette a bűvész, aki előhozakodott azzal, hogy ő Uri Geller minden trükkjét tudja, illetve hogy Geller egy feltörekvő brit bűvészként kezdte, akit menedzsere tett azzá, aki.

Inkvizíció

Változások az infós programozásoktatásban

Az a probléma, hogy az oktatók és a HK közti együttműködés nem mindig a legfényesebb, nagyon sokszor történik olyan, hogy egy kisebb oktatói csoportban felmerül egy tantárgyreform-ötlet, és ezt megpróbálják a HK mellett elvinni, a HK-t nem vonják be.

Inzultus nyereményjáték

Megkérjük a 2003/2004-es tanév elsőseit, hogy a kiküldött szóróanyagot az Impulzus cimére küldjék vissza.

Szakmai könyvtár

Borbély Zsolt, III. Info.

A 2002/2003. tanévben Köztársasági Ösztöndíjban részesült villanykaros hallgatók névsora

Mit (t)együnk, ha éhesek vagyunk?

Kálmán György (Gyuri), III. Info.

Egy év a Titkári reszortban, több mint fél év a KKB-ban és szervezési tapasztalataim megfelelő hátteret adtak ahhoz, hogy nagyobb feladatot vállaljak el. Ekkor csatlakoztam a HK-hoz, ezen belül a Kari Diákjóléti Bizottságban kezdtem dolgozni. Itt sok tapasztalatot szereztem, ezek segítségével új adminisztratív rendszert dolgoztunk ki, ennek köszönhetően többszörösére nőtt a különböző pályázati papírok átvételének és rendszerezésének hatékonysága. A jövőben továbbra is a KDJB-ben szeretnék dolgozni, illetve a HK hosszú távú stratégiájának kialakításában is szívesen részt vennék. Harmadévesen, úgy érzem, már rendelkezem megfelelő rálátással a képzésre ahhoz, hogy érdemi munkát tudjak végezni ezen a téren. Jobban szeretném képviselni az érdekeiteket, szeretném, hogy a KDJB feladatait gördülékenyebben tudjuk megoldani. Ehhez kérem a támogatásotokat. Bizalmatokat előre is köszönöm!

E-mail: kalmangy@sch.bme.hu