Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

CS – egy kicsit másképp

Találkozunk szerdán

KSzK

Zsíros margarin

A Napsugár Játéka

Gyorsan összekészülődtem, felöltöztem, s mire megállt a vonat, épp odaértem az ajtóhoz. Felnéztem az égre, mely még mindig csodálatosan ragyogott, a felhőkön táncot járt a megannyi napsugár, és éreztem: mégiscsak szép az élet, még akkor is, ha holnap vizsgám lesz...

Úttörőtábor helyett

"hozzáértő előadók beszéltek"

Cím nélkül

Info Site

Há-há! Én már átmentem!

Új néven a Sysdata Kft.

A magyar szakembereknek a digitális telefonközpontok és alközpontok, a mobil rendszerek és alkalmazásaik, a távközlési informatikai rendszerek, az internet és intranet, valamint a közlekedéstechnika területén felgyűlt tapasztalataira és szaktudására elsősorban a nemzetközi piac tart igényt.

Kálmán György (Gyuri), III. Info.

Egy év a Titkári reszortban, több mint fél év a KKB-ban és szervezési tapasztalataim megfelelő hátteret adtak ahhoz, hogy nagyobb feladatot vállaljak el. Ekkor csatlakoztam a HK-hoz, ezen belül a Kari Diákjóléti Bizottságban kezdtem dolgozni. Itt sok tapasztalatot szereztem, ezek segítségével új adminisztratív rendszert dolgoztunk ki, ennek köszönhetően többszörösére nőtt a különböző pályázati papírok átvételének és rendszerezésének hatékonysága. A jövőben továbbra is a KDJB-ben szeretnék dolgozni, illetve a HK hosszú távú stratégiájának kialakításában is szívesen részt vennék. Harmadévesen, úgy érzem, már rendelkezem megfelelő rálátással a képzésre ahhoz, hogy érdemi munkát tudjak végezni ezen a téren. Jobban szeretném képviselni az érdekeiteket, szeretném, hogy a KDJB feladatait gördülékenyebben tudjuk megoldani. Ehhez kérem a támogatásotokat. Bizalmatokat előre is köszönöm!

E-mail: kalmangy@sch.bme.hu