Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Mit jósolnak a csillagok?

MusicMania

"Stormwitch, Royal Hunt"

Fesztivál 7

Egy kis matematika

Az elnyomott kistestvér

Egy újabb érzés...

A zebrán átmenet izgalmában elfelejtett körülnézni, amire csak akkor jött rá, mikor a hangos fékcsikorgással megálló autó fényei a szemébe világítottak, és hallotta a sofőr káromkodását.

Mi lesz veled, Szakkoli?

"...mit is csinál a Szakkollégium a Schönherzben, mik a céljai."

Kovács István kőműves gondolatai éjszaka egykor

Terry

Terry szeret rajzolni.

Villanykari Szakestélyek

A Műegyetemen pár évvel ezelőtt kezdtek szakesteket tartani. A Közlekedésmérnöki Kar hallgatóinak egy lelkes csapata vállalta fel az úttörő szerepet, de hamarosan a többi karon is kezdett meghonosodni a diákéletnek ez az üde színfoltja.

QnQ élménybeszámoló

"válogatás"

Schönherz Túra

A kiadott feladatokat megettük, többek között állítólag egy VK-s feladatsort is. A túrára a csapatból senki nem emléxik. Ennek ellenére több helyen kaptunk pontot. Na de mire???

Kaszinó

Amire kaptunk is 50 pontot: szereztünk 60 millió űrforintot, amit a végén feltettünk roulette-en a piros 21-re, el is vesztettük az egészet. Amúgy itt is megettünk néhány pénzt.

Computeres játékok

Miki a Wolf3D első epizódját 2-szer végignyomta, és még egyszer eljutott a hetedik pályáig. Nagyon durván nyomta, mindenki csak bámult. A pontszáma kb. 20-szor annyi volt, mint a következő embernek. (Kár, hogy nem volt Mortal1, mert azt bal kéz kisujjal is meg tudja nyerni.)

Szerenád

Szerenád helyett elmentünk szórólapozni a Casanovára. Egyik koleszban kint énekel egy csapat. Kiállunk az erkélyre, végighallgatjuk az aktuális nótat, majd megtapsoljuk őket. Ennek örülnek. Ezután kiüvöltjük: "Hejhó, hejhó, a Schönherz Qpa jó!" kezdetű szösszenetet. Lent a meglepetés hangjai. :)

Tökös Legény

Bogec elmesélése alapján: leszálltak a teherautóról egy IJ-s csávóval. Ott áll egy autó. Bogec odamegy beszélni a sofőrrel, hátha elviszik őket. Közben a másik gyerek már szállt be. A csapattársak ültek az autóban. Ugyanitt mesélték a here alá beszigszalagozott mobiltelcsit is...

Városi nap

A Fővám téren masszázs-szalon feladatnál vagy 30-an befeküdtünk a villamos elé a sínre. Az a barom sofőr nem sokat szarakodott, simán elindult... Elég gyorsan kellett felpattanni. Persze a zsaruk is megérkeztek. Jó volt még: Ferenciek terén az aluljáróban cigányzenére nótáztunk egy jó fél órát. Ezenkívül szerenádoztunk középiskolák, és egyéb helyek előtt. Következő: honnan lehet a legegyszerűbben külföldi aprópénzt szerezni? Hát a Fedél Nélkül árus nénitől! Kb. 60-80 Ft apróért cserébe kaptunk egy rakás külföldi pénzt, pl. 5 márkát is. :-) Legnagyobb élmény: mivel nem volt feladat a Várban, úgy döntöttünk, mi azért elmegyünk. A legrövidebb utat választottuk: a Sikló biztonsági lépcsőjét. Kisebb botrányok, rendőrség, ilyesmi.

Színdarabok

Az színdarabok közötti QnQ előadások kib*szott jók voltak, én nagyon élveztem, amíg le nem szóltak minket. Qsch performance se volt gyenge, remelhetőleg lesz róla videó.

Éjszakai vetélkedő

A legjobb!!! Majd lesz róla videó, mindenképpen érdemes megtekinteni, milyen az, amikor vagy 40-en bámulják a TV-t a 1410-ben.

Dan, QnQ