Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Étteremajánló

avagy hova menjünk enni: Bécsiszelet vendéglő

Yngwie J. Malmsteen

Történelem

A Pascalra való áttérés 1981-ben történt, amiben Pongor tanár úrnak elévülhetetlen érdemei voltak. Ekkor még a 4 külön szakon (technikus, műszer, híradó, erősáram) külön folyt az oktatás.

Cím nélkül

Az utcán?

A vak Angie és kutyája

Új egyetemi szabályzatok szeptembertől

Helyzetjelentés a beléptetőrendszerről

Ebben a félévben érkezett el az idő, hogy a beléptetőrendszer élesben is bemutatkozzon. Ez persze nem sikerült zökkenőmentesen, felmerült néhány probléma. Az egyik az volt, hogy az emlegetett szerkezet memóriáját egy kicsit alulméretezték, a másik pedig, hogy a portához legközelebbi ajtó zárszerkezete eltörött, így ott egyelőre szabadon közlekedhet mindenki.

Mi vár rám?

WC-papír maffia egy budapesti kollégiumban

A Műegyetemi Kórus Egyesület ezúton tájékoztatja támogatóit, hogy a 2000. évi SZJA 1%-okból 275461Ft-ot kaptunk az APEH jóvoltából. Az összeget a 2001 tavaszán tartott Schubert: Esz-dur Mise előadására, kottavásárlásra, működési költségekre és az 50 éves jubileum szervezésére fordítottuk. A tavaszi fellépést a Műegyetem zenekarával és a karlsruhei Chor St. Stephan vegyeskarával közösen szerveztük.

Mindenkinek köszönjük.

(Adószámunk: 19670168-1-43, esti telefonszámunk: 201-5-202, postacímünk: 1111 Budapest, Műegyetem rkp.3. K.I. http://www.bme.hu/korus/)