Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja

Gépészkari kollégiumi felvétel és szociális támogatás

Kollégiumi felvételi rend

Kollégisták és kollégiumba jelentkezni szándékozók!

A következő félévre történő kollégiumi jelentkezés módja és menetrendje némileg megváltozott a korábbi félévekben megszokotthoz képest. A változás lényege az, hogy a kollégiumi jelentkezési lapot és az index fénymásolatát egyszerre, összetűzve kell leadni a Hallgatói Képviselet irodájában. Az új kollégiumi jelentkezési lapon lévő rubrikákban fel kell majd tüntetni az aktuális és az előző félévben elért ösztöndíj indexet (ennek igazolásához szükséges az indexfénymásolat).

Azon hallgatóknak, akik ebben a félévben nem voltak kollégisták, kollégiumi férőhely igényléséhez a jövedelemnyilatkozatot is ki kell tölteniük!

A jelentkezési lapok beszerezhetőek a Hallgatói Képviselet irodájában.

Leadási határidő: július 9-ig, fogadási időben.

A szociális támogatás igénylése

Aki szociális támogatásra igényt tart a következő félévben, július 9-ig, fogadási időben adhatja le a kérelmét (szükséges igazolásokkal együtt). Az igénylő lapok átvehetők a Hallgatói Képviselet irodájában.

Postán elküldött kollégiumi jelentkezési lappal, illetve a szociális támogatás igénylő lappal kapcsolatos reklamációkat csak a postai feladóvevény felmutatásával fogadunk el! A hiányosan beküldött igénylőlapokat automatikusan elutasítjuk. Postai beküldésnél is ügyeljünk a határidők betartására.

Gépészkari Hallgatói Képviselet