Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Rövid hírek Házunk tájáról

Kolesz hírek

Helloween

A Helloween gyökerei valahol 79-ben képződtek, amikor Hamburgban Kai Hansen és Piet Sielck együtt zenélgetett a Gentry-ben, aztán a line-up mátrix birizgálás után az Iron Fistben, ahol már Ingo Swichtenberg dobos és egy Marcus Grosskopf nevű fazon is része volt a jónak.

Szemelvény az Exit programmagazinból

Azért megfordult a fejünkben, hogy hogyan fogjuk belegyömöszölni a tantervünket egy és negyed évbe.

Újra Alkotói Pályázat!

Az Isten tragédiája

Gólyapátyolgatás a Villanykaron

Kitaláltak egy rendszert, azt, hogy miért is ne legyen ez egy lovagrend, legyen a dolgok mögött egy kis misztikum, és ne azt mondjuk, hogy ő ebben vagy ebben a pozícióban van, hanem rakjunk az egész köré egy kis mesét.

Vörös Kakas

Soós István

Nőidomítás

–Jön a barátnőd este bulizni? –Nem, azt mondta, inkább otthon marad. –Jól van idomítva, tudja, hova nem kell jönnie

HKNews

December 3-án megkezdte munkáját a Központi Tanulmányi Hivatal az R épület földszintjén. Vizsgaidőszak végén, illetve a regisztrációs héten az indexek leadása már ott történt, bár ezt valószínűleg mindenki tapasztalta.

SPOT fény-képrejtvény!

Sziasztok! Bizonyára mindenki izgatottan várja a legutóbbi rejtvényünk eredményét. Ne is várjunk tovább, a szerencsés nyertesünk ebben a hónapban:

Bobák Péter, Sch. 1507.

Nyereménye a szokásos igazolványkép.

Gratulálunk neki!

Bizonyára emlékeztek, hogy a kérdéses képet az egyik körtagunk, Király Pál készítette. Most fény derül arra is, hogy hol készült a kép. Nem is kell messzire menni, csak az egyetemig. A könyvtár tetején ülő bagoly látható a képen, amely a K épület és a könyvtár közötti átjáró mellől készült. Nem tudom, miért, de valahogyan most is budapesti képek kerültek a kezem ügyébe. Talán így igazságosabb is, mintha vidéki felvételekről kérdezősködnénk. Kérdésünk: Mit ábrázol a kép?

A nyeremény a szokásos igazolványkép, amit a SPOT akcióján lehet beváltani. Sajnos idén már nem lesz több akció (hiszen már nagyon közel van az év vége), de a nyeremény jövőre beváltható. Ha ez problémát okoz (például ha a nyertes idén végez), akkor egy tábla csokit tudunk felajánlani helyette.

Megfejtéseket a dani@sch.bme.hu címre, vagy az Sch. 403-as szobába várjuk. Beküldési határidő: május 21.

Dani