Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

HK news

Jött egy Mozdony.

Kétoldalról

Felhívás

Inzultus nyereményjáték

Megkérjük a 2003/2004-es tanév elsőseit, hogy a kiküldött szóróanyagot az Impulzus cimére küldjék vissza.

KSZK

A körvezető letörli az egész falat elfoglaló tábláról a bűvös szavakat, amiket a néhány napja előadást tartó önkéntes hagyott rajta. A szakmai viták véget ugyan nem érnek, de most egy órán át szünetelnek.

Cím nélkül

EHK-tükör

Ha sokat tettél Karod vagy az Egyetem hírnevéért, hamarosan érkezik a Kari illetve az Egyetemi BME ösztöndíjkiírás.

Rövid hírek Házunk tájáról

Azért nézzétek meg a KIR-t is.

Jussunk 5-ről a 6-ra

A második országos Perl találkozó

Varga István, IV. Info.

Kéthetes nyári szakmai programok Európában – ingyen!

A BEST (Board of European Students of Technology, Európai Műszaki Egyetemisták Szövetsége) idén nyáron is meghirdeti a Summer Programot, 24 egyetem 27 témakörét kínálva Neked. A programok gyakorlatilag nyári egyetemek, amiket a tagszervezetekben dolgozó diákok szerveznek. A kurzusok témáját úgy választották, hogy azok érdekes, széles körű érdeklődésre számot tartó témák legyenek, melyekben az adott egyetemek komoly kutatási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A kurzusokon délelőtt előadások, gyakorlatok, mérések, bemutatók és gyárlátogatások vannak, míg késő délután és a hétvégeken az ottani szervező diákok gondoskodnak a szórakoztatásodról. Az összes program nyelve – a BEST hivatalos nyelvének megfelelően – az angol.

A szervezők a megérkezésedtől az indulásodig minden költségedről gondoskodnak, Neked csak az oda- és visszautazási költségeidet kell fedezned.

A témalistát (mikor, ki, milyen kurzust szervez) a következő oldalon láthatod. Ha bővebb információt szeretnél szerezni egy-egy programról, gyere be a NEDIK irodába (K. ép. I. em. 50.). Jelentkezési lapokat is ott találsz. Egy nyáron három helyre jelentkezhetsz, de csak maximum két helyre fogadhatnak el.

Jelentkezési határidő 1993. április 1., szóval ne habozz, gyere be és jelentkezz!!!

Oláh Sándor
BEST