Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

SAS Egyetemi Program

A SAS 1976-os alapítása óta nyitott a fiatalabb generációk irányába, speciális ismeretek közvetítésével hozzájárul a fiatalok ismeretanyagának bővítéséhez, s a diákok elhelyezkedésének megkönnyítéséhez.

"Mi a legőrültebb álmod?"

"Valóra váltjuk!"

EHK-tükör

"Dübörög a demokrácia ..."

Shaolin Kung Fu Magyar Bajnokság – Amit eddig csak filmen láttál

Játék

Itt jártunk: szélcsatorna

Különösen az olajválság adott jelentős lökést a nyugati fejlesztéseknek. Igen, nagy cégek kicsiny hazánkban végezték az autókhoz képest hátrafelé mozgó talajt szimuláló futószalaggal az első szélcsatornás tesztjeiket.

Szakmai tevékenységek a Szakkollégiumban

Most a szakkollégium egyik fő irányvonalát, a tanulmányi területet mutatjuk be.

Üruágőpiket

A helyzet egy kicsit megváltozott!

Az ERASMUS ösztöndíjról

VERS-ELŐ

Kéthetes nyári szakmai programok Európában – ingyen!

A BEST (Board of European Students of Technology, Európai Műszaki Egyetemisták Szövetsége) idén nyáron is meghirdeti a Summer Programot, 24 egyetem 27 témakörét kínálva Neked. A programok gyakorlatilag nyári egyetemek, amiket a tagszervezetekben dolgozó diákok szerveznek. A kurzusok témáját úgy választották, hogy azok érdekes, széles körű érdeklődésre számot tartó témák legyenek, melyekben az adott egyetemek komoly kutatási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A kurzusokon délelőtt előadások, gyakorlatok, mérések, bemutatók és gyárlátogatások vannak, míg késő délután és a hétvégeken az ottani szervező diákok gondoskodnak a szórakoztatásodról. Az összes program nyelve – a BEST hivatalos nyelvének megfelelően – az angol.

A szervezők a megérkezésedtől az indulásodig minden költségedről gondoskodnak, Neked csak az oda- és visszautazási költségeidet kell fedezned.

A témalistát (mikor, ki, milyen kurzust szervez) a következő oldalon láthatod. Ha bővebb információt szeretnél szerezni egy-egy programról, gyere be a NEDIK irodába (K. ép. I. em. 50.). Jelentkezési lapokat is ott találsz. Egy nyáron három helyre jelentkezhetsz, de csak maximum két helyre fogadhatnak el.

Jelentkezési határidő 1993. április 1., szóval ne habozz, gyere be és jelentkezz!!!

Oláh Sándor
BEST