Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

Mi mennyi?

OD

"Kimegyünk vagy kikészítjük?"

Levélváltás

Há-há! Én már átmentem!

Szkéné – áprilisi műsor

Schreiner Csaba (edward)

OPORTÓ Borozó – "TRAM" Kocsma

A megvilágosodás ösvényein lépkedve hasznos lehet egy jó beszélgetés, a villányi borokkal olajozott gondolatokkal osztott ész és a résnyivé szűkült szemű haver, ahogy tompán figyel, majd magához inti a pincércsajt.

Pénz, rendszer, ilyesmi

Összefoglaló a HK ösztöndíjelveiről. "Persze a legtöbb ember csak akkor foglalkozik a HK-val, ha a saját bőrén érzi a változást."

Vroccs pörkölt készítése, a "zamatos" recept szerint

"Körülbelül huszonnégy óra alatt az egész csillámossá, ezüstössé válik..."

Impresszum

Gólyatanács

A Gólyatanács (GT) a Hallgatói Képviselet kezdeményezésére két éve jött létre. A HK és a GT kapcsolata nem munka jellegű, és a tagság gyakorlatilag minden kötelezettség nélküli – tiszteletben tartjuk azt a véleményt, miszerint egyetemi pályafutásotok elején kizárólag tanuljatok, ismerkedjetek az egyetemmel, és csak az első próbatétel sikeres vétele után (értsd: nem vágnak ki rögtön az első vizsgaidőszakban) vessétek magatokat a közéletbe.

A GT célja, hogy tagjai belelássanak és beleszóljanak a HK munkájába. Elsős hallgatók nem szoktak bekerülni a HK-ba (általában a választáson sem indulnak), a GT-n keresztül viszont mi, HK-sok megtudjuk az elsősök véleményét, problémáit, így azokat is képviselni tudjuk. Emellett az elsősök között is lesznek hallgatói ügyekben jól tájékozott emberek, a gólyák nem csak a HK-sokhoz, hanem az általuk jobban ismert, így hozzájuk közelebb álló GT-sekhez is fordulhatnak problémáikkal. Nem titkolt célunk ezen túl, hogy egyes GT tagokból jövendőbeli HK-sokat "neveljünk ki".

A Gólyatanács levelező listájának címe:

gt@hk.sch.bme.hu