Impulzus

 
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar Hallgatói Képviseletének lapja
Random cikkajánló

A liftben

"Már két hete kereste tekintetével a lányt."

Varga István

Morál

"... nem divat már a lakókörnyezetre odafigyelni."

Cím nélkül

Impresszum

Impresszum

Mindentudás Egyeteme

Sajtóközlemény

Csulyák Gábor (Csucsu)

Műegyetemi Állásbörze Felkészítő Napok 2005

A hagyományosan – már tizenkettedik alkalommal – megrendezésre kerülő programsorozat felöleli az összes témát, amely egyáltalán kapcsolatba hozható az álláskereséssel.

Mindennapok

Gólyatanács

A Gólyatanács (GT) a Hallgatói Képviselet kezdeményezésére két éve jött létre. A HK és a GT kapcsolata nem munka jellegű, és a tagság gyakorlatilag minden kötelezettség nélküli – tiszteletben tartjuk azt a véleményt, miszerint egyetemi pályafutásotok elején kizárólag tanuljatok, ismerkedjetek az egyetemmel, és csak az első próbatétel sikeres vétele után (értsd: nem vágnak ki rögtön az első vizsgaidőszakban) vessétek magatokat a közéletbe.

A GT célja, hogy tagjai belelássanak és beleszóljanak a HK munkájába. Elsős hallgatók nem szoktak bekerülni a HK-ba (általában a választáson sem indulnak), a GT-n keresztül viszont mi, HK-sok megtudjuk az elsősök véleményét, problémáit, így azokat is képviselni tudjuk. Emellett az elsősök között is lesznek hallgatói ügyekben jól tájékozott emberek, a gólyák nem csak a HK-sokhoz, hanem az általuk jobban ismert, így hozzájuk közelebb álló GT-sekhez is fordulhatnak problémáikkal. Nem titkolt célunk ezen túl, hogy egyes GT tagokból jövendőbeli HK-sokat "neveljünk ki".

A Gólyatanács levelező listájának címe:

gt@hk.sch.bme.hu